reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

mati nie doluj sie...wiem latwo powiedziec gorzej zrobic...to lezenie faktycznie moze dobic.Najlepsze jest to ze niedlugo bedziemy marzyly o tym slodkim lenistwie a tu psikus dwojka dzieciaczkow:D przynajmniej wszyscy mi tak mowia
ale ja i tak wole dwoch lobuzow po tej stronie niz w brzuszku...jakos ich kopniaki juz zaczynaja mnie bolec:/

reklama
Agata wierze ze jest ci coraz ciezej ale kochana u ciebie juz 30 tydzien minol teraz juz z górki bedziesz miala
apropo snów to ja mam tez ostatnio bardzo głupie snilo mi sie ze swoje dzieci nosiłam w reklamówkach jednorazowych z tesco hehe masakra jakas
bedzie dobrze glowa do góry
lilly jak tam u ciebie? jak sie czujesz?

a i fajne są dla dzieci śpiworki do spania :-) moje się wykopują więc śpiworki się przydają - ale z tego co wiem to nie każde dziecię lubi w tym spać ...np moja panna jak jest przykryta kocykiem to rano jak się budzi to jest nadal przykryta kocykiem ale na głowie a nogi odkopane :-)

no i zapomniałam o najważniejszym:) AGATA bardzo sie cieszę, że jesteście razem w domku:)
agata88 mi też juz się robi ciężko, Franek leży główkowo i cały czas mi wpycha dupke pod żebra, ani leżec, ani stać, siedzieć też nie.. :) łobuziaki:) za to Szymek doje w kość mojej szyjce:)

czesc dziwczyny-ja tez sie dzisiaj w miare wyspalam.rano pojechalam na badania.jakas jestem zmeczona i ten zatkany nos utrudnia mi oddychanie.wczoraj sie ochodzilam i dzisiaj mnie nozki bola.
MATI-ja z tym ryczeniem tak mialam w 1 trym.codziennie wieczorem odprawialam placze i klotnie z mezem.wszystko mija i potem to sie tylko bedzie wspominac.jade teraz na zakupki i moze dzisiaj wloski pomaluje.pozdrawiam wszystkie mamuski:-)

ANUSKA-stres niewskazany-mnie doktor ochrzanil,ze sie denerwuje!bedzie dobrze i chcemy juz znac plec twoich dzidzi!:-)

Aniu wszystko będzie super na wizycie i na pewno poznasz płeć,ja trzymam za to kciuki :-)
Mati u mnie nawet nieźle póki co,a swoją drogą niezłe masz sny.Ja tez mam dziwaczne.Np niedawno sniło mi się,że urodziłam dwie lalki w czarnych włosach takie nie ładne i jakis facet mi powiedział,żebym do stawu je wyrzuciła :szok: Nie wiem czy je wyrzuciłam czy nie,ale potem nagle jechałam z dwoma psami maluchem 126p i nagle z tego malucha zrobił się motor :-D:-D obłędne sny mam.

Hej wrocilam niedawno od lekarza.Moje chlopaki ktg jak zawsze nie dali sobie zrobic-ale to normalne zaczynaja kopac jak szaleni jak maja byc badani;) Maja po 1600g
super, ze wszystko ok po wizycie. I chłopaki jaka super waga:-)Teraz to zaciskać nogi i wytrzymać jak najdłuzej.

Jesteśmy w domu.Dzieciaczki śpią i jedzą.My wpatrujemy się w nie jak w obrazek.Buziaki dla wszystkich.
strasznie się cieszę, ze już rodzinka w komplecie. Długo na to czekaliście więc teraz możecie siedzieć nad łóżeczkami i patrzeć na swoje cudeńka do woli:-)

ja mam ogromnego stresa przed wizytą:szok:Mam na 18.Trzymajcie prosze za nas kciuki i za to żebym poznała lokatorow:happy2: Przez ten stres przed wizytą już pare razy miałam dziwne sny:nerd: dwa razy śniło mi się że urodziłam tylko jedno dziecko-dziewczynkę było takie malenkie...Ale czuję że bedzie dwóch chłopcow
kciuki zaciśnięte, nie wychodź z gabinetu dopóki dzieciaczki nie zademonstrują co tam mają między nóżkami.

przez to lezenie mam doły jak cholera nie ma dnia zebym sobie nie płakała :-:)-(
ja też tak miałam, ryczałam co dzień...tyle łez wylałąm w tej ciązy, że mogłabym się w tym wykąpać. Teraz też często beczę. To hormony Kochana i brak zajęć, albo brak możliwości wykonywania zajęć. Jak się dzieciątka urodzą to nie będzie czasu na takie fanaberie.

Np niedawno sniło mi się,że urodziłam dwie lalki w czarnych włosach takie nie ładne i jakis facet mi powiedział,żebym do stawu je wyrzuciła :szok: Nie wiem czy je wyrzuciłam czy nie,ale potem nagle jechałam z dwoma psami maluchem 126p i nagle z tego malucha zrobił się motor :-D:-D obłędne sny mam.
hahahaha....sny obłędne faktycznie

A ja dziewczynki napuchnięta jak parówka, nawet pięty mnie bolą jak chodzę....szczerze to końcówka ciąży w moim wypadku nie należy do najprzyjemniejszych. Tak sobie myślę, że po 37 tc to już mogą mnie ciąć bo tak strasznie mi już ciężko:sorry2:

reklama
Do góry