reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

No ja chodzić też nie mogę,ale ostatnio wykorzystałam moment na powrocie od lekarza i wskoczyłam na chwilę do komisu dziecięcego :-) znów mnie coś biorą bóle brzucha,ale póki co nie mocno.Moja córka do mnie mówi,że jestem BIG MAMA :-D

reklama
MONIEK 2 minione dni spędziłam na lataniu z nimi po lekarzach i po Matce Polce - ręce dzisiaj z kręgosłupem to chcą mi odpaść :-)
dobrze ze ważą mniej więcej tyle samo....jedyny plus, ze miałaś równomiernie kręgosłup obciążony....A Ty tak sama z nimi po lekarzach latasz? Bez dodatkowej pary rąk? Znowu bedę musiała nisko Ci się pokłonić. Ja sobie sama siebie w takiej akcji nie wyobrażam póki co:cool2:
No ja chodzić też nie mogę,ale ostatnio wykorzystałam moment na powrocie od lekarza i wskoczyłam na chwilę do komisu dziecięcego :-) znów mnie coś biorą bóle brzucha,ale póki co nie mocno.Moja córka do mnie mówi,że jestem BIG MAMA :-D
leż kochana i odpoczywaj. Co do zakupów sklepowych to ja męża wysłałam po ubranka do Tesco. Dobre jakościowo tam mają i niedrogie. I powiem Wam, ze ładne kupił:-)

Moniek mój też jakiś czas temu w tesco kupić dwa pajacyki.Była przecena z 42zł na 22zł.Jak dla mnie jakość ok.

Mati no niestety,muszę sama działać jedzonko.I siebie muszę jakoś sensownie odżywiać no i moją Nikole.Mam nadzieję,że wytrwam tak tydzień bez wsparcia i,że nie będą mnie brały silne bóle brzucha.

Moniek - mąż w pracy, mama moja pracuje, tata pracuje, teściowa jest ale jakby jej nie było a ostatnio chora to co mam ją ciągać ... więc sama wypad zaliczyłam z nimi :-) jeszcze w niedziele mamy chrzest, w poniedziałek neurolog, we wtorek hematolog, w środę znowu pediatra bo młody ma zapalenie płuc - a i we wtorek i środy przez najblizsze 4 miesiące będę do do 20.30 sama w domu z maluchami bo mąż będzie chodził na kurs - więc jakoś będę musiała pokąpać swoją trzódkę na noc i nakarmić :-) ale jak już sama na spacer z nimi wyszłam wózkiem, pojechałam do lekarza to i kąpiel ogarnę :-)

Czesc dziewczyny,
widze, że temat ubranek poruszacie, a była któraś może w biedronce zobaczyć te śpioszki z gazetki?
Jakis czas temu ktos pisał, że 8 mego marca będą. Ciekawa jestem, czy jakies dobre gatunkowo, jutro podskocze, chyba, że juz nie będzie..
a tak wogóle to sie pochwale :) na dzień kobiet lekarz mi ujrzał 2 siuraski na monitorku :)
będą chłopaki jak nic, i wcale się za bardzo nie kryją :):)

luna Gratulacje siusiaczków :-) Ja poprzednim razem byłam w biedronce,jakieś 3 tyg temu tez mieli ubranka dla dzieci.Wziełam wtedy 2 pary bodziaków i spodenki.jakość oceniam na bdb.Dobry gatunek bawełny :tak: dziś też chciałam iść,ale nie miałam siły,bo mam spory kawałek od domku,a za bardzo chodzić nie mogę.Z gazetki którą miałam wynikało,że dziś też mieli mieć body i coś tam jeszcze.Proponuje dziś tam zajrzeć bo jutro mogą być przebrane rozmiary.

dziewczyny z tymi wlosami to i ja sie tak zbieram,bo juz patrzec nie moge.bylam dzisiaj na zakupach i zapomnialam a teraz jakos nie moge sie zebrac,zeby pojechac.u mnie w miejscowosci nie ma tesco,zebym sobie skoczyla po ciuszki ale jest niedaleko pepco to cos poszperam.mialam juz cos kupowac ale jakos sie boje-a niby przesadna nie jestem.
tossa-podziwiam cie jak ty to wszystko ogarniasz:szok:

witaj luna dzis moja tesciowa miala byc w biedronce i poprosilam ją zeby zobaczyla czy są dobre gatunkowo ,gratuleje chłopców -tez juz wyczekuje tej nowiny co u mnie
wiolka tez mam pepco niedaleko ciuszki tam są naprawde fajne i czesto mają tam przeceny50% wiec jak jest okazja to mozna niezle sie obkupic w ubranka itd
lilly rozumiem cie ze musisz wstawac bo wyjscia nie masz jakos musisz przetrwac oby tylko te bóle jak najrzadziej sie pojawialy

reklama
Do góry