No ja chodzić też nie mogę,ale ostatnio wykorzystałam moment na powrocie od lekarza i wskoczyłam na chwilę do komisu dziecięcego :-) znów mnie coś biorą bóle brzucha,ale póki co nie mocno.Moja córka do mnie mówi,że jestem BIG MAMA
reklama
dobrze ze ważą mniej więcej tyle samo....jedyny plus, ze miałaś równomiernie kręgosłup obciążony....A Ty tak sama z nimi po lekarzach latasz? Bez dodatkowej pary rąk? Znowu bedę musiała nisko Ci się pokłonić. Ja sobie sama siebie w takiej akcji nie wyobrażam póki coMONIEK 2 minione dni spędziłam na lataniu z nimi po lekarzach i po Matce Polce - ręce dzisiaj z kręgosłupem to chcą mi odpaść :-)
leż kochana i odpoczywaj. Co do zakupów sklepowych to ja męża wysłałam po ubranka do Tesco. Dobre jakościowo tam mają i niedrogie. I powiem Wam, ze ładne kupił:-)No ja chodzić też nie mogę,ale ostatnio wykorzystałam moment na powrocie od lekarza i wskoczyłam na chwilę do komisu dziecięcego :-) znów mnie coś biorą bóle brzucha,ale póki co nie mocno.Moja córka do mnie mówi,że jestem BIG MAMA
Moniek mój też jakiś czas temu w tesco kupić dwa pajacyki.Była przecena z 42zł na 22zł.Jak dla mnie jakość ok.
Mati no niestety,muszę sama działać jedzonko.I siebie muszę jakoś sensownie odżywiać no i moją Nikole.Mam nadzieję,że wytrwam tak tydzień bez wsparcia i,że nie będą mnie brały silne bóle brzucha.
Mati no niestety,muszę sama działać jedzonko.I siebie muszę jakoś sensownie odżywiać no i moją Nikole.Mam nadzieję,że wytrwam tak tydzień bez wsparcia i,że nie będą mnie brały silne bóle brzucha.
Moniek - mąż w pracy, mama moja pracuje, tata pracuje, teściowa jest ale jakby jej nie było a ostatnio chora to co mam ją ciągać ... więc sama wypad zaliczyłam z nimi :-) jeszcze w niedziele mamy chrzest, w poniedziałek neurolog, we wtorek hematolog, w środę znowu pediatra bo młody ma zapalenie płuc - a i we wtorek i środy przez najblizsze 4 miesiące będę do do 20.30 sama w domu z maluchami bo mąż będzie chodził na kurs - więc jakoś będę musiała pokąpać swoją trzódkę na noc i nakarmić :-) ale jak już sama na spacer z nimi wyszłam wózkiem, pojechałam do lekarza to i kąpiel ogarnę :-)
luna84.krakow
Zaciekawiona BB
Czesc dziewczyny,
widze, że temat ubranek poruszacie, a była któraś może w biedronce zobaczyć te śpioszki z gazetki?
Jakis czas temu ktos pisał, że 8 mego marca będą. Ciekawa jestem, czy jakies dobre gatunkowo, jutro podskocze, chyba, że juz nie będzie..
a tak wogóle to sie pochwale na dzień kobiet lekarz mi ujrzał 2 siuraski na monitorku
będą chłopaki jak nic, i wcale się za bardzo nie kryją
widze, że temat ubranek poruszacie, a była któraś może w biedronce zobaczyć te śpioszki z gazetki?
Jakis czas temu ktos pisał, że 8 mego marca będą. Ciekawa jestem, czy jakies dobre gatunkowo, jutro podskocze, chyba, że juz nie będzie..
a tak wogóle to sie pochwale na dzień kobiet lekarz mi ujrzał 2 siuraski na monitorku
będą chłopaki jak nic, i wcale się za bardzo nie kryją
luna Gratulacje siusiaczków :-) Ja poprzednim razem byłam w biedronce,jakieś 3 tyg temu tez mieli ubranka dla dzieci.Wziełam wtedy 2 pary bodziaków i spodenki.jakość oceniam na bdb.Dobry gatunek bawełny dziś też chciałam iść,ale nie miałam siły,bo mam spory kawałek od domku,a za bardzo chodzić nie mogę.Z gazetki którą miałam wynikało,że dziś też mieli mieć body i coś tam jeszcze.Proponuje dziś tam zajrzeć bo jutro mogą być przebrane rozmiary.
dziewczyny z tymi wlosami to i ja sie tak zbieram,bo juz patrzec nie moge.bylam dzisiaj na zakupach i zapomnialam a teraz jakos nie moge sie zebrac,zeby pojechac.u mnie w miejscowosci nie ma tesco,zebym sobie skoczyla po ciuszki ale jest niedaleko pepco to cos poszperam.mialam juz cos kupowac ale jakos sie boje-a niby przesadna nie jestem.
tossa-podziwiam cie jak ty to wszystko ogarniasz
tossa-podziwiam cie jak ty to wszystko ogarniasz
witaj luna dzis moja tesciowa miala byc w biedronce i poprosilam ją zeby zobaczyla czy są dobre gatunkowo ,gratuleje chłopców -tez juz wyczekuje tej nowiny co u mnie
wiolka tez mam pepco niedaleko ciuszki tam są naprawde fajne i czesto mają tam przeceny50% wiec jak jest okazja to mozna niezle sie obkupic w ubranka itd
lilly rozumiem cie ze musisz wstawac bo wyjscia nie masz jakos musisz przetrwac oby tylko te bóle jak najrzadziej sie pojawialy
wiolka tez mam pepco niedaleko ciuszki tam są naprawde fajne i czesto mają tam przeceny50% wiec jak jest okazja to mozna niezle sie obkupic w ubranka itd
lilly rozumiem cie ze musisz wstawac bo wyjscia nie masz jakos musisz przetrwac oby tylko te bóle jak najrzadziej sie pojawialy
reklama
Podziel się: