reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

oj wiolka marne szanse na chodzenie mimo tego ze czuje sie naprawde dobrze no chyba ze zdazy sie cud
mam nadzieje ze do szpitala nie trafie bo ostatnio mnie postraszyla troche ,dlatego teraz jestem bardzo grzeczna:-D:-Dlilly widze ze u ciebie wszystko ok i humorek dopisuje

reklama
mati nie wiem czy to humorek czy na głowę już mi bije od tego leżenia.Na dodatek cały dzień jestem sama w domu.Mąż przygotował mi prowiant i pojechał z córką w odwiedziny do jej przyjaciółeczki i cos tam miał robić przy samochodzie.

u mnie podobnie to maz poszedl na dzialke to posprzatac samochod
mi tez juz bije na glowe
puzzle juz ulozone nie mam za bardzo co robic chyba ze kupie nowe ale szkoda kasy to juz wole wydac na cos dla dzieci:-):-)
zaraz chyba upoluje jakąs sukienka na allegro zeby miec cos na wiosne, do gina tez mi w sukience najlepiej
milego wieczorku:-):-)

Ja z nudów też przeglądam na allegro :-) wcześniej obejrzałam dwa filmy.Pojadłam trochę i tak leżę jak foka :-D Oby w poniedziałek ginka mi powiedziała,że mogę trochę się ruszyć,bo do bani dostane od tego leżenia.:rofl2:

mati zapomniałam pytać,a Ty czujesz ruchy dzidziusiów?

tak cos tam czuje od czasu do czasu szczegolnie wieczorkiem
apropo filmów to ja dzis ogladałam ''baby są jakies inne''-ogolnie dla mnie beznadzieja

tez go do konca nie obejrzalam bo glupi jakis :-D:-D
wyjazd intergacyjna byl o wiele lepszy:-D:-D:-D:-D cos trzeba oglądac jak nic w tv nie ma
w tyg oglądam seriale odkąd leze w lozku
milego wieczorku :-):-)

eh dziewczyny zdjecia mam ale okazuje sie ze nie taka glupia jestem a komputer aparatu nie wykrywa po prostu...maz walczyl ale nie dal rady obiecal ze jutro tabletem zrobi mi zdjecie i prosto na nasze forum wstawi;)

ejej ja tez widzialam cos tam baby sa jakies inne...tzn po pol h wyszlismy z mezem z kina bo nie dalismy rady...:D
a my x factor ogladamy z braku pomyslu

donka cudowne kruszynki!

milego wieczoru dziewczyny!

mati wizyte mam dopiero w piątek,a z tym twardnieniem to też nie ciekawie u mnie jest ja mam tak praktycznie gdy tylko brzuszek się pojawił a najbardziej boli jak gwałtownie rośnie -wcześniej raz na miesiąc tak miałam a teraz albo co dwa tygodnie lub co tydzień
Moniek świetnie że wszystko w porządku po wizycie i że to jednak nie wody płodowe i jak szyjka trzyma to może pobijesz rekord donki co?:-D
donka piękne dziewczyny:-)super że już w domku jesteście.Jak z karmieniem?Grzeczne malenstwa?Jak Ty się czujesz?
dzidka skąd ja toeż mialam znam,też miałam plamienia z niedoboru progesteronu.Ja plamienia miałam w 12tc i po zażyciu progesteronu jak ręką odjął.Ja tez bym radziła nie czekać bo każde plamienie i krwawienie w ciąży może być niebezpieczne,także lepiej na izbe przyjęć jechać,ja nie czekałam tylko od razu do szpitala i zawsze mnie zostawiali na obserwacji:tak:

reklama
Do góry