reklama
Aniu ja zamierzam kupić takowe rzeczy.Przewijak,albo na łóżeczko,albo komodę z przewijakiem.Zależy od funduszy :-)
Bo ja się wlasnie zastanawiałam nad tym przewijakiem,córeczkę zawszw kładłam na łóżko i przebierałam:-)
Ania ja też córkę przebierałam na łóżku,ale przy dwójce trzeba sobie ułatwić.Poza tym nie chcę przemęczać kręgosłupa bo trochę tego przebierania będzie co do włosów to w tej ciąży też jakieś suche mam i zamierzam wkrótce obciąć.
Dobrej nocki dziewczyny:-)
Dobrej nocki dziewczyny:-)
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
hej laseczki
SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA stól do przewijania
LÄTTSAM Wanienka - IKEA przewijak
GULLUNGE Pokrycie - IKEA pokrycie na przewijak
LÄTTSAM Wanienka - IKEA wanienka
dodam, że wszystko do siebie pasuję, wienienke mozna położyc na przewijak i spokojnie kapać dzieci
Damiana też przewijałam na łóżku..ale tyle razy mi sie zsikał i zrobił kupsko..że tym razem nie popełnie tego błedu
u nas super słoneczko od razu lepszy humor kupilismy wczoraj łóżeczko, stoi juz złożone.
byliśmy wczoraj w szpitalu na usg, żeby zbadac przepływy, wszystko jest ok Szymek-waga 2200gr, a Franek 2700gr. Franek dalej główką w dół, Szymek nadal dupką w dół.
jutro zaczynam 35 tydzień!! coraz bliżej bezpiecznego terminu
miłej niedzieli!
ja przewijak kupiłam, ale z ikea taki zestawMam do Was pytanie czy będziecie kupować lub kupywalyście takie rzeczy jak przewijak na łóżeczko,leżaczki?
SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA stól do przewijania
LÄTTSAM Wanienka - IKEA przewijak
GULLUNGE Pokrycie - IKEA pokrycie na przewijak
LÄTTSAM Wanienka - IKEA wanienka
dodam, że wszystko do siebie pasuję, wienienke mozna położyc na przewijak i spokojnie kapać dzieci
Damiana też przewijałam na łóżku..ale tyle razy mi sie zsikał i zrobił kupsko..że tym razem nie popełnie tego błedu
u nas super słoneczko od razu lepszy humor kupilismy wczoraj łóżeczko, stoi juz złożone.
byliśmy wczoraj w szpitalu na usg, żeby zbadac przepływy, wszystko jest ok Szymek-waga 2200gr, a Franek 2700gr. Franek dalej główką w dół, Szymek nadal dupką w dół.
jutro zaczynam 35 tydzień!! coraz bliżej bezpiecznego terminu
miłej niedzieli!
witajcie dziewczyny
ja dzis mialam nieprzespaną noc wierciłam sie i nie moglam znalezc sobie pozycji
magda fajne zakupy sobie zrobilas -w moim miescie ikei nie ma ale napewno udam sie do Poznania bo napewno warto-łózeczka tez masz z kei?
dziewczyny apropo wlosów to ja po porodzie farbuje na czarno ,obcinac raczej nie mam w planach
lilly jak sie dzis czujesz?miewasz jeszcze skórcze? na która godz masz wizyte?
dzidka bylas wczoraj w szpitalu?
milego dnia :-):-):-)
ja dzis mialam nieprzespaną noc wierciłam sie i nie moglam znalezc sobie pozycji
magda fajne zakupy sobie zrobilas -w moim miescie ikei nie ma ale napewno udam sie do Poznania bo napewno warto-łózeczka tez masz z kei?
dziewczyny apropo wlosów to ja po porodzie farbuje na czarno ,obcinac raczej nie mam w planach
lilly jak sie dzis czujesz?miewasz jeszcze skórcze? na która godz masz wizyte?
dzidka bylas wczoraj w szpitalu?
milego dnia :-):-):-)
czesc dziewczyny.ja dzis nocke mialam fajna-pospalam-wogole mi sie troche z tym spaniem ostatnio poprawilo.ja wczoraj zaczytalam sie -polecam ksiazke"gorzka czekolada".bede miala zajecie na kilka dni.
mati-ty jutro do gina czy jutro lilly?gdybys szla to nie zapomnij zapytac o to czym mozna sie myc oprocz plynu do higieny intymnej.:-)
mati-ty jutro do gina czy jutro lilly?gdybys szla to nie zapomnij zapytac o to czym mozna sie myc oprocz plynu do higieny intymnej.:-)
dzidka24
Zaangażowana w BB
Nie byłam w szpitalu od tego incydentu leżałam cały czas i było w porządku. Trochę daleko mam do szpitala (mieszkam w takiej trochę większej wsi), a mąż na 24 godziny w pracy i jeszcze nie wrócił nie miałam kogo prosić. Ale dziś czuje się dobrze. Przy wizycie poproszę lekarza o jakieś badania, bo ogólnie wydaje mi sie że mam strasznie mały brzuszek na ostatniej wizycie (chodzę raz w miesiącu, chyba że coś się dzieje jeżdżę do szpitala) miałam tylko 100gram więcej, ciekawe ile będzie teraz.
reklama
wiolka jutro lilly ma wizyte a ja we wtorek wieczorkiem
dzidka trzymaj sie jakos ale jak cos bedzie sie dzialo to gnaj na pogotowie
tez mialam na poczatku krwawienia dostalam duphaston i do tej pory jest ok oprócz tego ze leze
dzidka trzymaj sie jakos ale jak cos bedzie sie dzialo to gnaj na pogotowie
tez mialam na poczatku krwawienia dostalam duphaston i do tej pory jest ok oprócz tego ze leze
Podziel się: