reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziś byłam u fryzjerki i scieła mi jakieś 10cm włosów,strasznie suche włosy mam od początku ciąży a z córką maiłam śliczne lśniące,Troche mi było szkoda ale takie sianko miałam na końcach że szok:baffled:

Ania ja też córkę przebierałam na łóżku,ale przy dwójce trzeba sobie ułatwić.Poza tym nie chcę przemęczać kręgosłupa bo trochę tego przebierania będzie :tak: co do włosów to w tej ciąży też jakieś suche mam i zamierzam wkrótce obciąć.

Dobrej nocki dziewczyny:-)

hej laseczki:)

Mam do Was pytanie czy będziecie kupować lub kupywalyście takie rzeczy jak przewijak na łóżeczko,leżaczki?
ja przewijak kupiłam, ale z ikea taki zestaw
SNIGLAR Stół do przewijania - IKEA stól do przewijania
LÄTTSAM Wanienka - IKEA przewijak
GULLUNGE Pokrycie - IKEA pokrycie na przewijak
LÄTTSAM Wanienka - IKEA wanienka
dodam, że wszystko do siebie pasuję, wienienke mozna położyc na przewijak i spokojnie kapać dzieci:)
Damiana też przewijałam na łóżku..ale tyle razy mi sie zsikał i zrobił kupsko..że tym razem nie popełnie tego błedu:p

u nas super słoneczko:) od razu lepszy humor:) kupilismy wczoraj łóżeczko, stoi juz złożone.
byliśmy wczoraj w szpitalu na usg, żeby zbadac przepływy, wszystko jest ok:) Szymek-waga 2200gr, a Franek 2700gr. Franek dalej główką w dół, Szymek nadal dupką w dół.
jutro zaczynam 35 tydzień:)!! coraz bliżej bezpiecznego terminu:)
miłej niedzieli!

witajcie dziewczyny
ja dzis mialam nieprzespaną noc wierciłam sie i nie moglam znalezc sobie pozycji
magda fajne zakupy sobie zrobilas -w moim miescie ikei nie ma ale napewno udam sie do Poznania bo napewno warto-łózeczka tez masz z kei?
dziewczyny apropo wlosów to ja po porodzie farbuje na czarno ,obcinac raczej nie mam w planach
lilly jak sie dzis czujesz?miewasz jeszcze skórcze? na która godz masz wizyte?
dzidka bylas wczoraj w szpitalu?
milego dnia :-):-):-)

czesc dziewczyny.ja dzis nocke mialam fajna-pospalam-wogole mi sie troche z tym spaniem ostatnio poprawilo.ja wczoraj zaczytalam sie -polecam ksiazke"gorzka czekolada".bede miala zajecie na kilka dni.
mati-ty jutro do gina czy jutro lilly?gdybys szla to nie zapomnij zapytac o to czym mozna sie myc oprocz plynu do higieny intymnej.:-)

Nie byłam w szpitalu od tego incydentu leżałam cały czas i było w porządku. Trochę daleko mam do szpitala (mieszkam w takiej trochę większej wsi), a mąż na 24 godziny w pracy i jeszcze nie wrócił nie miałam kogo prosić. Ale dziś czuje się dobrze. Przy wizycie poproszę lekarza o jakieś badania, bo ogólnie wydaje mi sie że mam strasznie mały brzuszek na ostatniej wizycie (chodzę raz w miesiącu, chyba że coś się dzieje jeżdżę do szpitala) miałam tylko 100gram więcej, ciekawe ile będzie teraz.

reklama
wiolka jutro lilly ma wizyte a ja we wtorek wieczorkiem
dzidka trzymaj sie jakos ale jak cos bedzie sie dzialo to gnaj na pogotowie
tez mialam na poczatku krwawienia dostalam duphaston i do tej pory jest ok oprócz tego ze leze

Do góry