reklama
Jedna jest na pewno dziewczynka i druga chyba też,ale tak się zawsze wierci,albo odwraca pupą,że dobrze nie widać.Leżą poprzecznie póki co.Ginka się śmieje,że jak na półce,jedno wyżej drugie niżej.Mąż mówi,że mogą być same baby on wręcz od początku jest pewny,że są dziewczynki.No już jedną pannę mamy i mąż mówi,że będzie miał w domu same dziurawce hehe Dziś zalicytowałam ubranka śliczne dla dziewczynki na allegro,ale czy wygram aukcję to się okaże.
anuska to ty jeszcze niewiesz jak plec
teraz bedziesz miec połówkowe?
ja robie za miesiąc to tak jakos bede tez kolo 23 tyg
Tak dopiero będę mieć połówkoweJaedną pleć poznałam w 16tc-synek ale to trzeba jeszcze potwierdzić,a drugi brzdąc się przed nami chowa od pierwszego usg:-)
Super wieści!Ciekawe jakie to drugie imię i czekamy na zdjęcia oczywiścieDonka właśnie odpisała,że chyba jutro wyjdą do domku i że dziewczyny dokazują :-) jednej córeczce zmienili imię.
Witam
Dziewczyny bardzo się martwię bo stawia mi się brzuch i bolą plecy. Wizyta we wtorek. Poprzednie ciąże na fenoterolu. Bardzo sie boję. Kurczę czemu strach przed porodem przedwczesnym musi zakłócać mi spokój w ciąży. Zazdroszczę tym co są po 34 tc. Ale mam doła...przepraszam, że tak egoistycznie ale tutaj wiem,że mogę liczyć na zrozumienie. Nie musicie odpisywać, nie pisuje z wami regularnie ale was podczytuje.
Pzdr
Ja miewam podobnie,trzeba po prostu dużo odpoczywać,leżeć jak takie twardnienia występują
Świetne kolejne wiadomości,niech nasze forumowe maluszki rosną jak najszybciej żeby z mamusią być w domku;-)Trzymamy wszyscy kciuki!Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Jeszcze czekam na materace i pościel,zamówiłam na allegro.Dziewczynki róbcie wcześniej wyprawkę ,bo ja czekałam do końca.Co prawda mam czas jeszcze ale tyle tego jest,że głowa mała:-):-)Dzieci ważą po 1750:-).Tfu tfu ładnie przybierają.Pozdrawiamy Wszystkie ciocie.
Macie piękne brzuszki:-)Ja mam taki spiczasty bardzo wysunięty do przodu
Miałam okropną noc dzisiaj,pisałam Wam wczoraj że co chwilę twardniał mi brzuchno i w nocy oczywiście też już byłam strasznie zaniepokojona.
Ostatnia edycja:
kurcze lilly naprawde piekne te ciuszki w miom guscie rozumiem ze twoje blizniaki nie beda ubierane identycznie
moje tez raczej nie
anuska brzuszek super-kiedy masz wizyte u gin bo z tym brzuszkiem to kurcze nieciekawie
moje tez raczej nie
anuska brzuszek super-kiedy masz wizyte u gin bo z tym brzuszkiem to kurcze nieciekawie
Aniu śliczny brzucholek.Zgrabniutki `
mati nie zamierzam ubierać dzieci identycznie.Może kupię kilka ubranek takich samych,ale raczej będą różnie ubierane.Naprawdę można kupić śliczne używane ubranka w bdb stanie.:-)
mati nie zamierzam ubierać dzieci identycznie.Może kupię kilka ubranek takich samych,ale raczej będą różnie ubierane.Naprawdę można kupić śliczne używane ubranka w bdb stanie.:-)
Ostatnia edycja:
reklama
Śliczny brzusio taki zgrabniutki
Niech przybierają dalej to niedługo do domku wyjdą. Buziaczki od cicoć z BB.Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Fajniutki i zgrabniutki ten twój brzusio.
Mój brzuszek i 1m w pasie:-):-):-)
Śliczniutki ja też taki chce bo mój to taki rozlazły.
Podziel się: