reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Ja do tej pory nie znam konkretnie płci drugiego dziecka,bo nie za bardzo chce pokazać.Co do pokarmu to oby był,chociaż nie mam w planie długiego karmienia piersią bo z tej anemii nigdy nie wyjdę.

reklama
wstydliwy ten twój dzidzius jeden ,maz napewno chcialby miec chociaz jednego synka?
moim marzeniem zawsze bylo miec córeczke
ja tez nie mam w planach dlugiego karmienia

Jedna jest na pewno dziewczynka i druga chyba też,ale tak się zawsze wierci,albo odwraca pupą,że dobrze nie widać.Leżą poprzecznie póki co.Ginka się śmieje,że jak na półce,jedno wyżej drugie niżej.Mąż mówi,że mogą być same baby :-D on wręcz od początku jest pewny,że są dziewczynki.No już jedną pannę mamy i mąż mówi,że będzie miał w domu same dziurawce hehe:-D Dziś zalicytowałam ubranka śliczne dla dziewczynki na allegro,ale czy wygram aukcję to się okaże.

anuska to ty jeszcze niewiesz jak plec
teraz bedziesz miec połówkowe?
ja robie za miesiąc to tak jakos bede tez kolo 23 tyg

Tak dopiero będę mieć połówkowe:tak:Jaedną pleć poznałam w 16tc-synek ale to trzeba jeszcze potwierdzić,a drugi brzdąc się przed nami chowa od pierwszego usg:-)

Donka właśnie odpisała,że chyba jutro wyjdą do domku i że dziewczyny dokazują :-) jednej córeczce zmienili imię.
Super wieści!Ciekawe jakie to drugie imię i czekamy na zdjęcia oczywiście:tak:
Witam
Dziewczyny bardzo się martwię bo stawia mi się brzuch i bolą plecy. Wizyta we wtorek. Poprzednie ciąże na fenoterolu. Bardzo sie boję. Kurczę czemu strach przed porodem przedwczesnym musi zakłócać mi spokój w ciąży. Zazdroszczę tym co są po 34 tc. Ale mam doła...przepraszam, że tak egoistycznie ale tutaj wiem,że mogę liczyć na zrozumienie. Nie musicie odpisywać, nie pisuje z wami regularnie ale was podczytuje.
Pzdr

Ja miewam podobnie,trzeba po prostu dużo odpoczywać,leżeć jak takie twardnienia występują:tak:
Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Jeszcze czekam na materace i pościel,zamówiłam na allegro.Dziewczynki róbcie wcześniej wyprawkę ,bo ja czekałam do końca.Co prawda mam czas jeszcze ale tyle tego jest,że głowa mała:-):-)Dzieci ważą po 1750:-).Tfu tfu ładnie przybierają.Pozdrawiamy Wszystkie ciocie.
Świetne kolejne wiadomości,niech nasze forumowe maluszki rosną jak najszybciej żeby z mamusią być w domku;-)Trzymamy wszyscy kciuki!

Macie piękne brzuszki:-)Ja mam taki spiczasty bardzo wysunięty do przodu:tak:

Miałam okropną noc dzisiaj,pisałam Wam wczoraj że co chwilę twardniał mi brzuch:baffled:no i w nocy oczywiście też:baffled: już byłam strasznie zaniepokojona.

Ostatnia edycja:
Mój brzuszek i 1m w pasie:-):-):-)

Załączniki

• 23 tydzień (1).jpg
    23 tydzień (1).jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 59
kurcze lilly naprawde piekne te ciuszki w miom guscie rozumiem ze twoje blizniaki nie beda ubierane identycznie
moje tez raczej nie
anuska brzuszek super-kiedy masz wizyte u gin bo z tym brzuszkiem to kurcze nieciekawie

Aniu śliczny brzucholek.Zgrabniutki :tak:`

mati nie zamierzam ubierać dzieci identycznie.Może kupię kilka ubranek takich samych,ale raczej będą różnie ubierane.Naprawdę można kupić śliczne używane ubranka w bdb stanie.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Śliczny brzusio taki zgrabniutki

Hej,wszystkie brzuszki cudowne:-):-):-)
Ja zaraz zmykam do malutkich :-)
Niech przybierają dalej to niedługo do domku wyjdą. Buziaczki od cicoć z BB.

Zobacz załącznik 443256
zdjecie malutkie niestety
obok mój mąz który próbowal sie ze mną zmierzyc
Fajniutki i zgrabniutki ten twój brzusio.
Mój brzuszek i 1m w pasie:-):-):-)

Śliczniutki ja też taki chce bo mój to taki rozlazły.

Do góry