reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
laseczki a widziałtscie baby joggera?
reniag
Mam pytanie do dziewczyn które już urodziły albo są w wysokiej ciąży....macie/miałyście takie wodniste upławy. Bo ja od paru dni mam i załączyła mi się schiza, że to mnogą być wody płodowe. Z drugiej strony jak tak czytam w necie to w 3 trymestrze zwiększona wydzielina jest normalką....hm.....
Moniek ciężko powiedzieć mi w 34+4 zaczęły sączyć się wody i tego samego dnia urodziłam, ale jak piszesz wodniste upławy to chyba nie wody hmmm pewnie tylko lekarz może to ocenić. Mi się tak wody sączyły, że miałam wrażenie że popuściłam siusiu w majtki, dla mnie było to szokiem że nie było żadnego chlup ale wody podobno mogą się sączyć kilka dni. Może lepiej dla pewności skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze
toliveistodie
AGATA88 następna w kolekjce jesteś ty a później ja z tego co patrzyłam to taka jest kolej
AGATA88
MIKI3274 JA
ANUŚKA25
NIULECZKA
AGUCHA1986
LILLY815
to jest mniej więcej taka kolej :-)
Tak rzadko się wypowiadam na forum, że mnie na liście zabrakło
toliveistodie
laseczki a widziałtscie baby joggera?
Ja mam już to cudo w domu - rewelacja
magda85-gdańsk
laseczki, a jakies papierki lakmusowe, czy jakos tak?
podobno można cos takiego kupić w aptece.
toliveistodie a gdzie kupowalas i jaki kolor?
mati pewnie ze to dzieci przeciez one sie tak rozpychaja ze szok!przez dwa tygodnie jakos kolo 23 tyg cierpialam bolalo mnie cos w boku juz myslalam ze cos nie tak a tu okazalo sie ze malenstwo tak sie ulozylo ze kopalo mamunie po watrabie non stop a teraz przygniotly mi zoladek,jelitka i drugi na dole wlasnie pecherz
ej dziewczyny jeszcze dwie w kolejce i potem ja kurcze ta kolejka sie skraca i skraca...obiecuje nikomu sie nie wpychac
ej dziewczyny jeszcze dwie w kolejce i potem ja kurcze ta kolejka sie skraca i skraca...obiecuje nikomu sie nie wpychac
toliveistodie
laseczki, a jakies papierki lakmusowe, czy jakos tak?
Kupiłam na allegro - szok, praktycznie nówka sztuka, mimo że używane przez dzieci rok po roku, w kolorze czarnym.
Na tablicy jest w sprzedaży pojedyncza spacerówka w super cenie można do tego dokupić tanie gondole (niekoniecznie baby jogger + adaptery) i będziesz miała ekstra wózek w super cenie.
http://tablica.pl/oferta/baby-jogger-city-select-IDOG79.html
Ostatnia edycja:
zobaczę jeszcze dzisiaj jak to będzie....cholercia mąż na wyjeździe wróci jutro, ja sama bez autka. Mam nadzieję, że to nie TO.Moniek ciężko powiedzieć mi w 34+4 zaczęły sączyć się wody i tego samego dnia urodziłam, ale jak piszesz wodniste upławy to chyba nie wody hmmm pewnie tylko lekarz może to ocenić. Mi się tak wody sączyły, że miałam wrażenie że popuściłam siusiu w majtki, dla mnie było to szokiem że nie było żadnego chlup ale wody podobno mogą się sączyć kilka dni. Może lepiej dla pewności skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze
Właściwie to taka woda....bez żadnego zabarwienia i zapachu. Poobserwuję jeszcze i jakby coś dzwonię to ginka.
reklama
no wlasnie zabraklo jednej na liscie nie przejmuj sie toliveistodie
czasem mozesz mnie wyprzedzic dzieli nas tylko jeden dzien
powiedzcie mi ile kupujecie pieluszek na start?i jednorazowe tylko czy tetrowe tez?
i drugie pytanko co do karmienia w razie "W" kupujecie jakies mleko w proszku czy dopiero jak okaze sie ze piersia nie mozecie karmic?
moze glupie pytania ale nie mialam nigdy do czynienia z malymi dziecmi to wiecie bedzie wesolo
powiedzcie mi ile kupujecie pieluszek na start?i jednorazowe tylko czy tetrowe tez?
i drugie pytanko co do karmienia w razie "W" kupujecie jakies mleko w proszku czy dopiero jak okaze sie ze piersia nie mozecie karmic?
moze glupie pytania ale nie mialam nigdy do czynienia z malymi dziecmi to wiecie bedzie wesolo
Podziel się: