reklama
-Lorelain-
Fanka BB :)
Nieee,nie wszystkie. Ja rodziłam SN z czego baaardzo się cieszę,ze tak się udało. Bardzo sie nastawiałam na SN i na szczescie mogłam. Nawet znieczulenia nie miłam-heheh bo z kolei w moim szpitalu tak chetnie nie dają... Wspomnienia mam takie,że mogłabym jeszcze raz rodzic-słowo daję. MImo bólu co jest oczywiste było naprawde do przezycia,a emocje......nie do zapomnienia,tak pozytywnie. Dokładnie tak samo było przy pierwszym porodzie. Pewnie dlatego tez tak szybko pomyślałam o kolejnej ciazy...I teraz....hmmmm...tez jeszcze mysle,czy by tak....aaale o potem jak bliźniaki odchowamy troszke
- ja też bardzo chce rodzić sn i tak sie psychicznei nastawiam .... jak tobie się udało to mi tez musi!
ja mam pytanie ... czy kucia w brzuchu są normalne? tez tak miałyście?
witajcie dziewczyny
jak wam nocka minela?-ja juz od 6 nie spie
wczoraj mąż mi kupil puzzle z 1000 do ulozenia bo nudze sie calymi dniami jak cholera-wiecie jaka frajda?jedyna moja rozrywka
milego dzionka :-):-)
- ja mam za sobą kolejną noc nie przespaną...nadal jeszcze jestem w szoku i cały czas wszystko analizuje
Ostatnia edycja:
-Lorelain-
co to znaczy że ciąża jest jednokosmówkowa albo dwukosmówkowa ? ... lekarz mi nie mówił, ale wspomniał że jedno łożysko ... może głupie pytanie, ale to jest to samo czy nie?
Czesc dziewczyny a ja dzisiaj az jestem w szoku prawie wiekszosc nocy przespalam moze dlatego,ze bylam tak padnieta ze padlam jak trup wczoraj
-Lorelain-
ja tez bym wolala rodzic sn ale biore cc pod uwage nastwaiam sie psychicznie w razie "W" gdyby wyjscia nie bylo
mati84
oj to dobrze ze maz Ci te puzzle zakupil chyba mojego tez oddeleguje faktycznie fajna zabawa.Ja co prawda powinnam sie uczyc do obrony,ale codziennie mowie jutro,jutro
ah ta nasza donka ciekawe kiedy urodzi Swoja droga bylam pewna ze jak zjawi sie tym razem w szpitalu to sami jej beda wywolywac porod to faktycznie bezpieczne tak dlugo blizniaki nosic?bo juz rozniste teorie slyszalam...
-Lorelain-
mati84
ah ta nasza donka ciekawe kiedy urodzi Swoja droga bylam pewna ze jak zjawi sie tym razem w szpitalu to sami jej beda wywolywac porod to faktycznie bezpieczne tak dlugo blizniaki nosic?bo juz rozniste teorie slyszalam...
co to znaczy że ciąża jest jednokosmówkowa albo dwukosmówkowa ? ... lekarz mi nie mówił, ale wspomniał że jedno łożysko ... może głupie pytanie, ale to jest to samo czy nie?
-Lorelain- podałam Ci wczoraj link do fajnej strony o ciąży bliźniaczej.widzę,że nie skorzystałaś
Podaje Ci jeszcze raz linki
http://www.multimama.pl/
http://www.skotnicki.pl/ginekologia/content/view/67/49/
http://www.blizniaki.net/kacik_porad_ciaza.html
poczytaj i sporo się dowiesz na temat ciąży bliźniaczej ;-)
Ostatnia edycja:
a slyszalyscie o takiej sytuacji kiedy dwa lozyska w trakcie ciazy sklejaja sie w jedno?bo ja od jednego lekarza uslyszalam,ze tak mi sie zrobilam.Ale potem az glupio bylo mi pytac innego lekarza bo stwierdzilam ze jeszcze glupka moge z siebie zrobic
-Lorelain-
lilly- nie zauważyłam że podałaś mi linka... no to w takim razie szukam
reklama
Podziel się: