reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
ja zanim sie dowiedzialam o blizniakach to byly przytulanki pozniej krwawienia i leki na podtrzymanie przez prawie 2 miesiace wiec seksu zero nastepnie załapalam grzybice wiec lekarz nie zalecil bo moge zarazic meża natomiast teraz mi zabronil, szczerze mówiąc to jak narazie nie mam na to ochoty a mój mąz chodzi coraz czesciej nakrecony ale wie ze niestety nic nie zdziala :-):-)

Bardzo podobna sytuacja do mojej z tymi plamieniami:tak: Z resztą głowa spokojna jeszcze troszke i będziemy szaleć pod kołdeką:-)

oj tak
teraz to ja marze sobie o wielu rzeczach ale jeszcze ponad 4 miesiace
tobie kochana mniej zostalo , zanim lato sie zacznie to juz bedziesz spacerowac sobie z wózeczkiem

o i kolejna nowa mamuska wsrod nas,ale tu ruch sie zrobil!

A ja jak zwykle po nieprzespanej nocy(juz sie przyzwyczailam) poranek niby ok.Uszykowalam mezusia,pojechal po nowe autko dla rodzinki i jak mnie strzelilo wymioty i nic wiecej...a naprawde po ciezkim pierwszych 4 miesiacach myslalam ze to kooniec a tu d...a
Maluszki jakos tak nisko sie ulozyly ze czuje jak kopia prawie przy "wyjsciu" :D smieszne uczucie.
A co do wyprawki to ja juz obsesji dostaje bo prawie juz sie ruszyc nie moge i ciagle mysle co tu jeszcze kupic zeby nie zabraklo...a wy jakie ilosci kupujecie body,czapeczek itd??

toliveistodie
user-online.png
a powiedz mi jak sie ogolnie czujesz?bo praktycznie rowniotko idziemy terminowo i zastanwiam sie czy ja taka slaba jestem jednostka czy juz tak jest.Bo ja juz za duzo nawet nie jestem w stanie pochodzic:/ wkurza mnie to...
a w laktator inwetujecie?elektryczny czy reczny?

reklama
witam i ja nową dubeltową mamuśkę, gratuluję i spokojnych 8 miesięcy życzę no już troszkę mniej niż 8 miesięcy :-)

miłego weekendu wam wszystkim życzę i przede wszystkim spokojnego weekendu

Donka mam nadzieję że faktycznei już masz bąbelki przy sobie i jesteście szczęśliwi :-)
Kloodia
a jak wy się miewacie, kiedy dod omku macie zamiar wrócić ?
Yummy
no i oczywiście co u was ?:-)
no i o Tobie też pamiętam Agata777 jak się miewają maluszki:-)

Do góry