reklama
madzix wierze w to i mocno trzymam kciuki ze niedlugo zawitasz do nas ze szczesliwa wiadomoscia o ciazy bede trzymam mocno kciuki
dla pocieszenia u mnie tez nieciekawie ale nie dopuszczam mysli ze bedzie cos zle
jezuu dla jakiego pocieszenia??!!!Czyjego?Mojego?Oj kop w d... Ci się należy,bo dziwnie to zabrzmiało!!! Będzie wszystko ok,nie kracz!! Ja miałam ciągle jakieś czarne myśli i co?I teraz wyrzuty sumienia mnie dobijają! Słuchaj lekarza,dbaj o siebie i zobaczysz,że jak przyjdzie pora to bedziesz odbierać gratulacje jak dzisiaj dzielna Yummy)))
no troche to moze glupio zabrzmialo przepraszam jesli to jakos dziwnie odebrałas
No już ok ok Wystraszyłam się,że chcesz mnie pocieszyc tym,że nie jestem sama bo u Ciebie coś złego też się dzieje...Będzie dobrze
reniag
Fanka BB :)
Hej kochane!melduje, ze dzisiaj o 6rano urodzily sie moje babelki)) pawel 10pkt 53cm 2800, zuza 10pkt 51cm 2500) rodzilam sn, porod trwal 1h lol a wszystko dzieki mojemu lekarzowi, ktory jest mistrzem swiata( zuza rodzila sie miednicowo sn 8min ) pozdrawiam Was serdecznie kochane!
Yummy wielkie gratulacje i dzidzie jakie duże dzielna mama
Dziewczyny znów mi brzuch twardnieje jak cholera.Ta cała no-spa którą ginka mi zaleciła brać 3X1 tabletce w ogóle na mnie nie działa.
Lilly a kiedy byłaś u lekarza? I czy po wizycie jakoś bardziej zaczął Ci twardnieć?
reklama
madzix81 W ten poniedziałek byłam u lekarza.Od kilku dni bardziej mi twardnieje,zwłaszcza na wieczór.Czasem nawet pobolewa mnie brzusio.Mówiłam gince o tym.Kazała nadal brać no-spe i luteinę tyle,że to na mnie raczej nie działa.
mati84 teraz kolejną wizytę mam za dwa tyg na 5-go marca.Mam nadzieję też,że do tego czasu moje wyniki sie poprawią bo ginka chce mnie do szpitala położyć,a jakoś nie bardzo mi się to uśmiecha.
mati84 teraz kolejną wizytę mam za dwa tyg na 5-go marca.Mam nadzieję też,że do tego czasu moje wyniki sie poprawią bo ginka chce mnie do szpitala położyć,a jakoś nie bardzo mi się to uśmiecha.
Ostatnia edycja:
Podziel się: