reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

madzix wierze w to i mocno trzymam kciuki ze niedlugo zawitasz do nas ze szczesliwa wiadomoscia o ciazy bede trzymam mocno kciuki
dla pocieszenia u mnie tez nieciekawie ale nie dopuszczam mysli ze bedzie cos zle

reklama
madzix wierze w to i mocno trzymam kciuki ze niedlugo zawitasz do nas ze szczesliwa wiadomoscia o ciazy bede trzymam mocno kciuki
dla pocieszenia u mnie tez nieciekawie ale nie dopuszczam mysli ze bedzie cos zle

jezuu dla jakiego pocieszenia??!!!Czyjego?Mojego?Oj kop w d... Ci się należy,bo dziwnie to zabrzmiało!!! Będzie wszystko ok,nie kracz!! Ja miałam ciągle jakieś czarne myśli i co?I teraz wyrzuty sumienia mnie dobijają! Słuchaj lekarza,dbaj o siebie i zobaczysz,że jak przyjdzie pora to bedziesz odbierać gratulacje jak dzisiaj dzielna Yummy:))))

Dziewczyny znów mi brzuch twardnieje jak cholera.Ta cała no-spa którą ginka mi zaleciła brać 3X1 tabletce w ogóle na mnie nie działa.

Hej kochane!melduje, ze dzisiaj o 6rano urodzily sie moje babelki:))) pawel 10pkt 53cm 2800, zuza 10pkt 51cm 2500:)) rodzilam sn, porod trwal 1h lol a wszystko dzieki mojemu lekarzowi, ktory jest mistrzem swiata( zuza rodzila sie miednicowo sn 8min ) pozdrawiam Was serdecznie kochane!

Yummy wielkie gratulacje i dzidzie jakie duże:) dzielna mama:)

lilly kurde powiem ci ze mi tez zaczol twardniec brzuch juz jakies 2 tyg temu i glupia bylam ze nie zadzwonilam do lekarki tylko czekalam do wczoraj
tez biore nospe i za wiele mi nie pomaga
a na kiedy masz wizyte?

reklama
madzix81 W ten poniedziałek byłam u lekarza.Od kilku dni bardziej mi twardnieje,zwłaszcza na wieczór.Czasem nawet pobolewa mnie brzusio.Mówiłam gince o tym.Kazała nadal brać no-spe i luteinę tyle,że to na mnie raczej nie działa.

mati84 teraz kolejną wizytę mam za dwa tyg na 5-go marca.Mam nadzieję też,że do tego czasu moje wyniki sie poprawią bo ginka chce mnie do szpitala położyć,a jakoś nie bardzo mi się to uśmiecha.

Ostatnia edycja:
Do góry