reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Gratulacje Aime :-) Ja pierwsze kopniaki poczułam jakoś w 15 tc.

Z operatorami sieci komórkowych to coraz gorzej:-(ja mam w plusie i powiem szczerze że nie jestem zadowolona bo zabrali wszystkie fajne pakiety:tak:

dziewczynki próbowałam dodać kilka odpowiedzi i niestety nie udało się:-( Ja zjadłam wczoraj 3 pączki w tym dwa gorące i powiem Wam że spać nie mogłam w nocy:eek: coś mnie kuło,uwierało ojojoj

klauduśka super waga maluszków:-) Z chęcią zamieniłabym się z Wami miejscami a przede mną jeszcze tyle tygodni oczekiwania....z jednej strony nich siedzą jak najdłużej:tak:

Mój oficjalny ubiór też kończy się jedynie na dresach i leginsach:-( mam jedyna fajną sukienko-tunikę

Anuśka, ja też wczoraj nie mogłam znaleźć sobie miejsca, pod prawym żebrem tak mnie kuło że nie mogłam zasnąć - już wiem że winne są pączki ... a tyle jeszcze w domu zostało :)

Pomału mam już dość, w pozycji poziomej to jak wieloryb wyrzucony na plażę, jak padnę to już się nie umiem ruszyć, na szczęście wysypka swędzi trochę mniej, teraz najgorzej jest na nogach blisko stóp, a tam trudno mi dosięgnąć, żeby się podrapać :rofl2:. Poza tym czuję się jak na początku ciąży, dwa dni przespałam, nie mam na nic siły, wróciły mdłości, w ciągu dnia mało jem, za to przed snem obowiązkowa kolacja i nad ranem pierwsze śniadanie, łzy mi ciekną z byle powodu, bez powodu też.... no to się poużalałam nad sobą biedną i teraz pora wziąć się w garść :-)

Udało mi się kupić na allegro jeden kombinezonik, drugiego trwa licytacja, problem z tym miałam no bo jaki rozmiar? Typowo zimowy, czy już bardziej wiosenny? W wózku mam ciepłe śpiwory. Szkoda wydać dużo kasy na miesiąc. Wyjdą z nich ze szpitala, potem u mamy jak będę to ja po cesarce raczej nie wyjdę z nimi, a mama to nie wiem czy da radę. Jak wrócę do domku to może tatuś lub druga babcia wyjdą, ale to już prawie kwiecień będzie. Założone je będą miały 2 razy na podróż i może z 2 razy na spacer i wiosna się zrobi. Przynajmniej taką mam nadzieję.

Jeszcze 10 dni i do szpitala, a za 2 tyg. maluchy już będą ze mną :-D. Muszę zacisnąć nogi i doczekać.
Życzę wam spokojnego i szczęśliwego dnia :-).

Cześć dziewczyny. Dzisiaj wyszłam ze szpitala,wczoraj przeżyłam koszmar,ale nie chcę wdawać się w szczegóły ze względu na Was,już ostatnio dosyć zmasakrowałam Wam humory. Bynajmniej moich dziewczynek juz nie ma...
Pozdrawiam,trzymajcie kciuki,żebysmy z mężem szybko się pozbierali

reklama
Do góry