reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
U mnie jest jedno łożysko więc u mnie to nie zależy od łożyska tylko od maleństw jak są ułożone, ale ginka ostatnio pokazywała mi twarz Mai wyraźnie wystawiała się do nas, a Ola schowana tylko kręgosłup było widać :)

Ja mam usg co 2 tygodnie w szpitalu na nfz :), a jak jestem umówiona do gina w placówce gdzie ma usg w swoim gabinecie to zawsze sobie popatrzy z ciekawości - więc jak do tej pory to jeszcze za nic w tej ciąży nie zapłaciłam.
Z kolei moi znajomi na 2 ciąże wydali ok. 30 000 (razem z porodami w prywatnej klinice, gdzie koleżanka w gratisie dostała gronkowca) :szok:

ja na 15 30 bo moj lekarz tylko popoludniami przyjmuje od ranka jest w szpitalu i pewnie bedzie przy moim porodzie:-D
moniek a jak to jest bo ty juz ponad 32 tydz -lekarz informuje ciebie np o tym czy bedzie cesarka i kiedy ewentualnie juz do szpitala bedziesz musiala jechac?

ale jaja z tym gronkowcem :szok::szok: moze gdyby u nas byli dobrzy lekarze to tez bym sie skusila na nfz
ale poki co ze swojej jestem zadowolona moze nie nalezy do super milutkich itd ale za to konkretna i odpowiada na wszystkie moje pytania

Hej dziewczyny:-)tak sobie myslę, że dzisiaj to całkiem milutko w domku posiedzieć, bo takie zawieje i zamiecie, że ho ho... no chyba, ze od rana tak jak u nas wyłączą prąd:szok: a w domu prawie wszystko na prąd..nawet herbaty nie można było sobie zrobić, rolet odsłonic, itp.. mówię Wam - jaskiniowcy normalnie. A jak się później docenia taka gorącą herbatkę..mhmmm...

A u nas tak pieknie za oknem- wszystko zasypane, bialusienko, bosko..... I caly czas proszy sniezek.. wczoraj mezus byl z mala na gorce, wzieli sanki, lepili balwana, ubaw po pachy. A ja- jak zwykle w domu, pilnuje dobytku:)

Hej dziewczyny:-)tak sobie myslę, że dzisiaj to całkiem milutko w domku posiedzieć, bo takie zawieje i zamiecie, że ho ho... no chyba, ze od rana tak jak u nas wyłączą prąd:szok: a w domu prawie wszystko na prąd..nawet herbaty nie można było sobie zrobić, rolet odsłonic, itp.. mówię Wam - jaskiniowcy normalnie. A jak się później docenia taka gorącą herbatkę..mhmmm...

bo o istnieniu prądu dowiadujemy się wtedy gdy zgaśnie światło:-)

reklama

ja tez w okolicach twoich mieszkam i u nas tez wieje jak cholera
:shocked2:

Do góry