madzix81 ja miałam tak samo, z boku na bok ciągle się przekręcam, bo mnie albo boli albo noga drętwieje… zaczęło się jakoś tak właśnie ok 20tc i jest xoraz gorzej
teraz to najbardziej krążenie mnie dobija, bo jak długo leże na jednej stronie, albo nie daj Boże chodzę i siedzę to mam fioletową skórę po wewnętrznej stronie nóg na wysokości kolan. Ale fiolecik taki konkretny…
Yummy_mummy_82 co Ty znowu wyprawiasz? Miałaś już finiszować z chorobą, a tu jeszcze gorzej… to teraz trzymaj tylko maluchy, żebyś zdrrowiutka jak rybka poszła rodzić :]
No to się porobiło… dobrze, że dzieciaczki nie są chudziutkie, tylko kurde po Tobie jestem ja, a chciałabym jeszcze jakiś czas potrzymać je w sobie
anuśka25 ja miałam okropne bóle nad pępkiem, wydawało mi się że to przepuklina się robi, ale ok 30tc tak mi brzuch wystrzelił, że już wiedziałam od czego to
teraz to jakbym czucia na środku brzucha nie miała tak szybko się powi ększa, a ból niesamowity… może i Tobie brzusio trochę wyrwał do przodu, u mnie to były takie momenty, przez jakiś czas w miejscu, a potem te bole i w ciągu kilku dni dało się gołym okiem stwierdzić że się powiększył
donka28 najważniejsze, że dzieciaczki ponad 2kg i przekroczony 36tc
to za tydzień następna w kolejce jest Yummy, więc na razie musi czekać na swoją kolej
będziemy trzymać kciuki;]
a propo skurczy, to możesz ich nawet nie poczuć, więc uważaj, a uważam, że lepiej iść do szpitala za tydzień… będziesz spokojniejsza…
ja już mam brzuch tak nisko, że nie mogę siedzieć normalnie, bo na nogi za mocno napiera
a mojej bratowej ojciec tak pragnął syna, że dopiero za 9 razem trafił, więc nie wiem czy warto podjąc ryzyko