reklama
Zawsze chciałam mieć 4dzieciaczków,ale chyba już powiem STOP,niestety to nie koncert życzeń,mój tata tak chciał syna no i doczekał się za czwartym razem:-)
dzieci to skarb i radośc ale niestety nie zyjemy w państwie dobrobytu i zwyczajnie cięzko wychować kilkoro dzieci nie odmawiając im za wiele. Może Wam sie ten synuś w końcu trafi. Ja miałam przeczucie na 2 synków wlaśnie, mój mąż chcial syna, jego nazwisko na nim sie konczy dlatego się cieszy, że przybędzie dwoch nowych hihi no i wiecznie prawdziwy tekst "masz syna musisz pilnowac tylko jego, masz córke to pół miasta "
:-)
wydaje mi sie że teraz jest takie rownouprawnienie, że syna i corke wychowuje sie tak samo trudno lub tak samo łatwo:-), kwestia dzieci i rodziców.
Dziewczyny będziemy wyjatkowymi matkami, a nasze dzieci wyjątkowymi dziećmi:-)
- Z czego się śmiejesz, Michałku? – Demotywatory.pl
Stary jak myślisz... – Demotywatory.pl
Demotywatory.pl
Bliźniaki – Demotywatory.pl
Witam ponownie-Ajjj, ale tu sie podzialo,ile nowych mamusiek, gratuluje wszystkim. Troszke mnie tu nie było(ponad 6 m-cy). Moje królewny wytzrymały do 34 tc i 16.08.2011 przywitalismy Gabrysie 2200g i Wikusie 2060g. Nie jestem wstanie nadrobic zaleglosci wiec bede pisac na bieżąco o ile mi małe pozwola : )
Witam ponownie-Ajjj, ale tu sie podzialo,ile nowych mamusiek, gratuluje wszystkim. Troszke mnie tu nie było(ponad 6 m-cy). Moje królewny wytzrymały do 34 tc i 16.08.2011 przywitalismy Gabrysie 2200g i Wikusie 2060g. Nie jestem wstanie nadrobic zaleglosci wiec bede pisac na bieżąco o ile mi małe pozwola : )
Witaj:-), nie znamy się jednak sądzę, że wszystkie obecne tu ciężarowki chętnie posłuchają twoich rad doświadczonej mamy blixniaczek:-), napisz nam kilka słow o porodzie, o pierwszych dniach i teraz jak sobie radzisz i jak dziewczynki, pozdrawiam:-)
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
siema;-) troche pozno, ale dopiero wrocilam od gina:-) przegiecie palnika
moje maluchy zrownaly sie wagowo tego jescze nie grali:-) sa duze- 2430 g kazdy:-)
mamusia jest bardzo szczesliwa porod moze nastapic w kazdej chwili- szyjka zgladzona, rozwarcie 3 cm- powiedzial, ze daje mi tydzien maks zaciskam nooogi, musze wytrzymac chociaz do niedzieli!!!!!
moje maluchy zrownaly sie wagowo tego jescze nie grali:-) sa duze- 2430 g kazdy:-)
mamusia jest bardzo szczesliwa porod moze nastapic w kazdej chwili- szyjka zgladzona, rozwarcie 3 cm- powiedzial, ze daje mi tydzien maks zaciskam nooogi, musze wytrzymac chociaz do niedzieli!!!!!
AGATA777
Fanka BB :)
Trzymam kciuki:-)
Yummy_mummy_82
ja tez trzymam kciuki napewno bedzie wszystko ok
ja tez trzymam kciuki napewno bedzie wszystko ok
Yummy mummy zazdroszcze,ze malenstwa(no juz nie takie malenstwa) zaraz beda z Toba!.Ladny wynik wagowy!A wiesz czy bedziesz rodzic silami natury czy cc?czy wyjdzie dopiero w praniu?eh to trzymaj sie dzielnie i koniecznie w wolnej chwili zdawaj jeszcze relacje jak sie czujesz.Trzymamy kciuki!
reklama
Podziel się: