reklama
no chyba tak będzie, że natura zdecydowała o zaburzeniu wątkowej kolejności porodów :-)Yummy to się porobiło a jednak mnie wyprzedzisz.Waga dzieci imponująca My tu kciukole zaciskamy i koniecznie dawaj znać co tam z Wami
Tak na marginesie-to jak to jest z tym rozwarciem,czy ono szybko postępuję?
Leż i zaciskaj kochana. Maluszki mają super wagę....a może byś tak do 14 lutego wytrzymała;-)Trzymam kciuki:-)siema;-) troche pozno, ale dopiero wrocilam od gina:-) przegiecie palnika
moje maluchy zrownaly sie wagowo tego jescze nie grali:-) sa duze- 2430 g kazdy:-)
mamusia jest bardzo szczesliwa porod moze nastapic w kazdej chwili- szyjka zgladzona, rozwarcie 3 cm- powiedzial, ze daje mi tydzien maks zaciskam nooogi, musze wytrzymac chociaz do niedzieli!!!!!
Dziewczynki tyle stronek natrzaskałyście, że nie doczytam raczej....szalone:-)
Pewnie mamy nowe ciężaróweczki, które gorąco witam:-) i życzę spokojnych podwójnych ciąż.
anuśka może jedna dzidzia tam leży? Moja jedna Gwiazdka leży nisko, poprzecznie, miednicowo i jak sie rusza to czuję to tak jakby mi czymś w pochwie grzebano Takie mega dziwne i czasem niemiłe uczucie, jak się mocnej kręci.
anuśka może jedna dzidzia tam leży? Moja jedna Gwiazdka leży nisko, poprzecznie, miednicowo i jak sie rusza to czuję to tak jakby mi czymś w pochwie grzebano Takie mega dziwne i czasem niemiłe uczucie, jak się mocnej kręci.
No właśnie też mam tak podobnie...bardzo to dziwne
faktycznie moze malenstwo sie tak ulozylo...a mnie aktualnie dobija jak malo sily mam!jestem sama na siebie zla zrobilam mieszkanie odkurzaczem umylam lustra i...musialam sobie odsapnac wrrr normalnie jak to mnie wkurza... a wiecie co tez tak mialyscie ze w pewnym momencie brzuszek zaczal sie opuszczac?moja mamuska zauwazyla ze jest nieco nizej od paru dni,ale to chyba normalne nie? Jeny jedna ciaza a tyle watpliwosci ciagle A inne mamusie jak dzis sie czuja?
faktycznie moze malenstwo sie tak ulozylo...a mnie aktualnie dobija jak malo sily mam!jestem sama na siebie zla zrobilam mieszkanie odkurzaczem umylam lustra i...musialam sobie odsapnac wrrr normalnie jak to mnie wkurza... a wiecie co tez tak mialyscie ze w pewnym momencie brzuszek zaczal sie opuszczac?moja mamuska zauwazyla ze jest nieco nizej od paru dni,ale to chyba normalne nie? Jeny jedna ciaza a tyle watpliwosci ciagle A inne mamusie jak dzis sie czuja?
Agata nie szalej,nie szalej z tymi porządkami,mi lekarz w szpitalu wczoraj powiedział,że mam leżeć to siedzę:-) i mam gdzieś sprzątanie,pierwszy raz od początku ciąży mam wolne
Z tym brzuchem,to takie zdecydowane opuszczenie zauważyłam dopiero pare dni temu,chociaż moja mama mówiła mi już dawno,że jest nisko
Smyranie szyjki-skąd ja to znam-nieprzyjemne uczucie
toliveistodie
Fanka BB :)
Ja dzisiaj ok, wysokie ciśnienie, to i kołatanie serca mniejsze. Robię właśnie paznokcie - jutro bal nurka - ciekawe czy dam radę zrobić pedicure ))))
A tak poza tym to odebrałam posiew moczu - niestety - streptococcus agalactiae - wstrętna bakteria - koniec z basenem do końca ciąży ( a było tak dobrze )
A tak poza tym to odebrałam posiew moczu - niestety - streptococcus agalactiae - wstrętna bakteria - koniec z basenem do końca ciąży ( a było tak dobrze )
reklama
toliveistodie ja ostatnio pedicure sobie robilam ale nasapalam sie przy tym i nagimnastykowalam jak cholera uuu to faktycznie basen odpada...mi lekarz tez od poczatku odradzal tyle tam tych zarazkow co robic.Nie moge sie doczekac az wroce na silownie albo do biegania to bedzie piekny dzien...
Podziel się: