Agucha - 4 dni róznicy to nic groźnego, ja mialam gdzieś do 19tc 4-5 dni róznicy, a mam dwukosmówkową więc nie ma podżerania na bank, teraz sie bąble jakos wyrównują. Ty musisz na bieżąco sprawdzać jak tam różnice między Twoimi wyglądają, na razie myśle, że jest ok:-) i oby tak było do końca!
mati84 - moje koleżanki to raczej mężatki i matki więc pewnie dlatego łatwiej i to większość na macierzyńskich więc chwila oddechu każdej się przyda. Ja wyjątkowo dlugo imprezowałam jak one tuliły swoje maluchy, przyszła kryska na matyska hehe.Jak przyjdzie czas na Twoje kumpele, wtedy będą walić do Ciebie jak do Wyroczni wszystkowiedzącej o dzieciach:-) i z pewnością niektóre kontakty sie odświeżą, to fakt, że przyczyna lezy w fakcie róznych etapów w waszym życiu. Sama do niedawna niechetnie na dłuższą mete słuchalam o kupkach, wychodzących zębach i butelkach...
Yummy - ale Ci sie przyplątało Bidulo, ale chyba lepiej teraz antybiotyk niż żeby się Młode urodziły jak Ty masz infekcję, gdzies czytałam, że to gorsze dla nich, więc leżeć, nogi zaciskać a zarazki precz:-)
Donka - wszystkie trzymamy kciuki za szczęśliwy finał, uściskaj Maluchy od nas:-), no i oby ten poród Twoj przebiegł bez żadnych niespodzianek tylko tak jak sobie zaplanowałaś:-)
Toliveistodie - wow, 93cm to naprawdę mało, ja mam 90cm w 21tc, co bedzie potem hmmm, kiedy najbardziej rósł Ci brzuch? i kiedy sie uspokoił?
A ja mam pytanie do już Mamusiek, jeśli moje dzieciaki kochane urodza sie koniec maja, początek czerwca to jakie mam ciuchy kupować?, oprócz pajacy i bodziakow róźnej maści to kupowac jakieś krotkie spodenki? na lipiec sierpień na przykład, czy raczej dluga nogawka? czy te rampersy z nogawka taka 3/4 chyba są? no i latem na spacer krótki rękawek czy raczej dlugi bodziak lub pajac? bo zielona jestem...