reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

czesc laski! przepraszam ze ostatnio tak malo pisze, ale czuje sie niczym przepuszczona przez wyżymaczke, wiec nie chce Wam smecic;-)Walewanderki, Karolcia, Agatka dziekuje za doping przy linii mety:-D Czasami juz mam tak dosc, ale motywujecie mnie by walczyc o kazdy kolejny dzien w brzuszku dla bobaskow:-)

Dzisiaj poszlam do lekarza, bo glos stracilam:-DDiagnoza- zapalenie gardla, krtani i tchawicy ql... Duomox dostalam, wiec lada chwila powinno przejsc ufff
Dzisiejsza noc, jak zwykle- obowiazkowo bezsenna:-D Nooo raczeeeeej:-D

Wieczorem dam znac co giniu powiedzial:tak:

Doneczka kochanie bez stresow- pieknie dotrwalas. Waga dziecka powyzej 2 kg nie klasyfikuje bobasa do ninkubatorkow, nie nerwuj sie.

Wszystkim mamusiom zycze milego dnia i jak najmniejszych doleglowosci ciazowych:-)

Sąsiadka trzymaj się:) Zwalcz to dziadostwo gardłowe i przespanych nocek życzę:)))

reklama
Dziewczyny nie wiem co jest grane ale już trzecią noc z kolei bolał mnie brzuch a najbardziej w miejcu po poprzednim cc i nad pępkiem.Czasem też zakuwa na samym dole a kiedyś w lewej pachwinie:szok:Może mi podpowiecie od czego tak :szok:że boleć i czy też macie podobne bóle?

anuśka25
no moze rowno z wagą ale ty jestes juz 21 tydzien:-)
waga super pozazdroscic niewiem jak u ciebie ale ja mam jeszcze mdlosci choc to juz 16 tydzien
a jak czessto odwiedzasz gin?
ja raz w miesiacu i bardzo bym chciala czesciej bo jestem wiecznie niespokojna choc lekarka mówi ze wszystko ok i nie ma potrzeby jak narazie :-)

Ja w ogóle nie miałam mdłości:-)A jem wszyst ko co popadnie:tak:Co do wizyt to mam co 3 tyg tylko teraz mam troszke dalszy termin bo mojego lekarza nie będzie:-(

Dziewczyny nie wiem co jest grane ale już trzecią noc z kolei bolał mnie brzuch a najbardziej w miejcu po poprzednim cc i nad pępkiem.Czasem też zakuwa na samym dole a kiedyś w lewej pachwinie:szok:Może mi podpowiecie od czego tak :szok:że boleć i czy też macie podobne bóle?

Wiesz co,ja już chyba wszystkie bóle przechodziłam,od kilku dni mam wrażenie,że twardnieje mi brzuch i też mam cykora...ale jak byłam tydz temu u lekarza i powiedziałam o tych bólach to zbadał mnie i niby wszystko ok,dostałam magnez z potasem i tyle...teraz mam za tydzień badania połówkowe,zapytam o to twardnienie brzucha i bóle żeber...Nie wiem co Tobie poradzić,niejedna dziewczyna kazałaby Ci migiem jechac do lekarza,inne mówią,że to normalne...

ja mialam ostatnio takie bóle po lewej stonie w pachwinie -to wlasciwie takie klucie bylo które trwalo 1-2 sekundy na szczescie juz przeszlo ale od czego to pojecia nie mam

nie wiem czy dużo pomogę ale mnie moja ginka uprzedzała o bólu brzucha właśnie w tych miejscach z powodu jego rozciągania i rośnięcia... może u ciebie i też rozciąganie brzucha jest powodem bólu a jeżeli nie przejdzie no to może warto skonsultować z lekarzem - nasze ciąże to ciąże dużego ryzyka więc nie ma na co czekać - uczulenie od mojej ginki, powodzenia i trzymam kciuki żeby nie było to nic poważnego :-);-)

reklama
Mój lekarz niby też mówił że takie bóle przy ciąży mnogiej to norma a mimo to panikuję,mąż w nocy chciał wieź mnie na izbe:szok: Cały czas aplikuje sobie no-spe forte

Do góry