reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczyny:) Ja dzisiaj trochę pomarudzę ;) No niestety będziecie moimi ofiarami;) Noc miałam nieprzespaną przez te cholerne żebra!!! W ciązy każą leżeć na boku,więc od początku tak się przyzwyczaiłam,a na boku od kilku nocy wytrzymuje dosłownie pół h i zaraz zaczyna boleć na maksa,odwróce się i po chwili przestaje...i tak non stop,jak nie jeden bok to drugi...i ok,rozumiałabym to,ale jestem dopiero w 21 tc,macica ciut wyzej pępka to jak np.dzieci i to oba naraz są wstanie uciskać mnie na żebra tak wysoko?aż pod piersiami?masakra jakaś...Widocznie nie jest mi pisany spokój w ciąży,co chwilę coś...

reklama
no niestety takie sa uroki ciazy
ja bym z chęcią polozyla sie na brzuchu bo to moja ulubiona pozycja do spania zanim zaszlam w ciaze
teraz spie tylko na boku bo na plecach ponoc nie wskazane w ciazy ze wzgledu na macice! ja mam ją pod pępkiem jakies 4 cm.:-):-)
jako takich bóli zeber ani kregoslupa nie mam bynajmniej narazie

Ostatnia edycja:
dziewczyny fajnie ze jest zima (u mnie pieknie sypie snieg)i oby trwala jak najdluzej bo wiosną to bym nie usiedziala w domu

Ostatnia edycja:
witajcie z rana południa znaczy się :-)
tyle napisałam i co iu dupka zbita jeden klawisz i wszystko zniknęło :wściekła/y:
no więc od początku ... wy tu o wagach piszecie a z tego co tak czytam i czytam to wy chudzinki jesteście mimo wagi jakiej przybrałyście:tak: heheh

i piszecie też o bólach w nocy oj ja tez mam kręcę się z boku na bok imiejsca sobie znaleźć nie mogę a jeszcze dzisiaj spałam jakoś tak dziwnie że w nocy obudziłam się z mega duzym bólem lewej piersi - chyba sobie ją zagniotłam :wściekła/y:

madzix81 oj tam w cale nie marudzisz tak bardzo -znam większe marudy :-D

ps. dziewczyny załóżcie sobie suwaczki będzie nam łatwiej taka propozycja nie przymusowa oczywiście :-)

miłego dzionka :)

Ustawienie,panel kontrolny (oba po prawej na górze),następnie edytuj sygnaturę (po lewej niżej),a wcześniej chyba wchodzisz na suwaczki.com i tam kopiujesz jaki chcesz...ja kopiowałam,wklejałam,cudowałam,aż po 2 dniach dałam radę ;)

czesc laski! przepraszam ze ostatnio tak malo pisze, ale czuje sie niczym przepuszczona przez wyżymaczke, wiec nie chce Wam smecic;-)Walewanderki, Karolcia, Agatka dziekuje za doping przy linii mety:-D Czasami juz mam tak dosc, ale motywujecie mnie by walczyc o kazdy kolejny dzien w brzuszku dla bobaskow:-)

Dzisiaj poszlam do lekarza, bo glos stracilam:-DDiagnoza- zapalenie gardla, krtani i tchawicy ql... Duomox dostalam, wiec lada chwila powinno przejsc ufff
Dzisiejsza noc, jak zwykle- obowiazkowo bezsenna:-D Nooo raczeeeeej:-D

Wieczorem dam znac co giniu powiedzial:tak:

Doneczka kochanie bez stresow- pieknie dotrwalas. Waga dziecka powyzej 2 kg nie klasyfikuje bobasa do ninkubatorkow, nie nerwuj sie.

Wszystkim mamusiom zycze milego dnia i jak najmniejszych doleglowosci ciazowych:-)

reklama
cos nie moge sobie poradzic z tym suwakiem

naciśnij na któryś suwaczek, stwórz swój własny a następnie skopiuj kod który się pod nim znajduje i wklej go w odpowiednie miejsce, a miejsce to znajdziesz tak wchodzisz w twój profil - panel kontrolny- edytuj sygnaturę i tam wklejasz swój kod z suwaczka i zapisujesz :) mam nadzieję że dobrze wyjaśniłam :-)

Yummy_mummy_82 zdrówka życzę no i trzymam kciuki oczekując wiadomości od gina :-) powodzenia na tej końcówce :tak:

Do góry