Czeeeeesc;-) dziekuje za troske i zainteresowanie dziewczynki, u mnie dzis calkiem niezle jeje przestaje mi dudnic w uszach czyli mam nadzieje przechodzi przeziebienie
tata kupil mi dzis kolejna porcje lekow- masakra w ciazy nie mozna nic ale to nic prawie brac, a naturalnie tym razem nie dam rady sie wyleczyc
Tym razem dostalam Tantum Verde w tabletkach i Drosetux na chrypke i powoli powoli... szalik na gardlo i siedzim jak to mowi moja malenka
Jutro zapytam ginka co on na Bioparox, bo przecie ducha wyzione
Wczoraj mialam przez pol godziny mocniejsze twardnienie brzucha, ale wzielam relanium 2 , fenoterol i nogi do gory i 10 minut i przeszlo
jutro ginek o 20.00 dopiero olaboga mam nadzieje, ze dotrwam;-)
Moniek co to za porzadki, hę?;-) Szykujemy pokoik dla bobasow? Do nas dzis przyszlo lozeczko sliczne, musimy wieczorem obadac:-)
Klaudia jaki mocz:-) nie siusiamy w gatki nununu:-)
tey co ty masz za lekarza, ktory przepisuje na infekcje globuki za stowe
ja bralam gynalgin i clotrimazol- jeden i drugi bodajze za 5 zeta
majowa witamy nowa mamusie i zyczymy powodzenia na dlugiej i kretej drodze ciazy blizniaczej:-)
Anusia co do boli, ja dokladnie nie pamietam, ale pamietam jeden bol- jakby mi sie kosci rozchodzily miednicy- to bylo straszne, nie moglam sie ruszac
Doneczka nie sadze by Ciebie to pocieszylo:-) ale mnie tez sie 2 dni temu obnizyl
powodzenie na wizycie! czekamy na relacje!
Agatka no dzisiaj rzeczywiscie dzisiaj naprawde ladnie, slonecznie i nawet jedyne -6 wooow:-)