Dziewczyny co do szpitali to ja też zawsze byłam sceptycznie nastawiona ale odkąd jestem w ciąży z bliźniakami to bylam w szpitalu już 3 razy i też nie narzekam jak to pisze Yummy można poznac wiele kobietek z podobnymi przeżyciami a potem nawet ma się kontaktA co do izby przyjeć to u nas też jest ogromny bałagan i też wolałabym ją mijac szerokim łukiemA połozne u nas na sa bardzo sympatyczne i chwała im za to!
Powiedzcie mi czy szyjka macicy może się skrócić z dnia na dzień?Mi w piątek minie 2 tyg od ostatniej wizyty a kolejną mam za 13dni!!!Na poprzedniej wizycie powiedział że szyjka ok 3cm czy mogła się skrócić do tego czasuJak myślicie?Ja od paru dni czuje takie napieranie na doł brzucha i boje się że to może oznaczać skracanie właśnie
Powiedzcie mi czy szyjka macicy może się skrócić z dnia na dzień?Mi w piątek minie 2 tyg od ostatniej wizyty a kolejną mam za 13dni!!!Na poprzedniej wizycie powiedział że szyjka ok 3cm czy mogła się skrócić do tego czasuJak myślicie?Ja od paru dni czuje takie napieranie na doł brzucha i boje się że to może oznaczać skracanie właśnie