reklama
wczoraj mówiłam o tym gin i to ponoć normalne w duzych ciążachDziewczyny powiedzcie mi czy rano jak wstajecie rano to zalewa was wodnista wydzielina?
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
hehe Doneczko, co ja slysze;P moze jednak nie bede musiala sie wpychac???Dziewczyny powiedzcie mi czy rano jak wstajecie rano to zalewa was wodnista wydzielina?
u mnie juz wszystko na wlosku... dzis znowu zauwazylam kolejne fragmenty czopa, ale skurczy brak yes Marzy mi sie dotrzymanie do 35tc (piatek/sobota) i moge rodzic sruu
Kaszel juz ok, gardlo lepiej, katar coraz mniejszy, coraz lepiej sie czuje ufff
Dziekuje Wam laski za kciuki!!!
Yummy_mummy_82
wczoraj mówiłam o tym gin i to ponoć normalne w duzych ciążach
Donka- u mnie i u Agaty bylo to spowodowane wzmozona czynnoscia skurczowa
Nie zauwazylas czestego twardnienia brzucha?
Moniek piekny zgrabniutki brzuszek i wcale nie jest wielki:-)
śliczny i zgrabny i na pewno nikt nie wierzy że to bliźniaki nie?...mój rośnie woczach, a to dopiero 21tcDziewczynki jak obiecałam wstawiam zdjecie brzucholka z 31 tc czyli świeżutki, wczorajszy:-)
Zobacz załącznik 434141
asiia - dobrze, że jesteś pod opieka i w razie czego lekarze pomogą, choc wiem, że etap na ktorym jestes pewnie ni enapawa teraz optymizmem, ale wiele dziewczyn pisało, że między 20-30tc lądowaly w szpitalu, a potem dzielnie do 37tc dociągały, grunt to pozytywne myslenie. A swoją drogą podawanie sterydów na płucka wg mnie powinno być standardem w ciążach mnogich, jak myślicie?
magda-85gdańsk - masz dojrzałego męża widać:-), wiele zależy od charakteru ale też od wieku, mój 4 lata młodszy ode mnie i w jego wieku ja nawet o dzieciach na serio nie myslałam, a od chlopa wymagam...mam nadzieje, że poczuje to mocniej jak Maluszki będa na świecie - no musi w końcu:-)
donka28 - jestes niezniszczalna kobietą:-), pewnie jeszcze przed porodem okna wyszorujesz ....tak trzymaj, dawaj dobry przykład, że bliźniaki można donosić.
Yummy_mummy_82
Odnośnie tego czopa.....to tak się zastanawiam dziewczyny czy każda go ma? Bo jak ja w ciąży miałam krwawienia, ostatnie 2 tyg temu to gdyby był ten czop to by przecież nic nie wyleciało....sama już nie wiem
czop moze byc podbrwiony krwia, moze odchodzic stopniowo, a u niektorych odchodzi dopiero przy porodzie, wiec moglas go nie zauwazyc, ale kazda go ma- zabezpiecza przed bakteriami szyjke i dzidziusie
no to mam nadzieję, ze mój grzecznie siedzi na miejscu:-)czop moze byc podbrwiony krwia, moze odchodzic stopniowo, a u niektorych odchodzi dopiero przy porodzie, wiec moglas go nie zauwazyc, ale kazda go ma- zabezpiecza przed bakteriami szyjke i dzidziusie
Yummy_mummy_82
no to mam nadzieję, ze mój grzecznie siedzi na miejscu:-)
na pewno kochana!!!
reklama
Yummy wczoraj brzuch pobolewał mnie jak na miesiączkę(przy pierwszej ciąży to przepowiedziało poród),dzisiaj spokój,chociaż czuje jak jedna główką wbija się coraz niżej,brzuch twardnieje na kilka sekund i odpuszcza,żadnych bolesnych skurczy:-),jutro będę miała więcej wiarygodnych informacji na temat mojej szyjki i dziewczyn
niuleczka za okna nie będę sie brała,troche za zimno
niuleczka za okna nie będę sie brała,troche za zimno
Ostatnia edycja:
Podziel się: