Donka zgadza się,że teraz to już pewnie za późno,żeby było dobrze widać maluchy.Dlatego ja się zastanawiam kiedy w ciąży bliźniaczej najlepiej się wybrać.Ty Kochana to już wkrótce będziesz na żywo oglądała swoje pociechy :-)
reklama
lilly i jestem tym faktem pozytywnie przerażona o ile taki stan istnieje;-)Tak na serio to już nie mogę się doczekać i nie ważne czy dam radę czy nie,najważniejsze żeby dziewuchy zdrowe były i wtedy ja sobie ze wszystkim poradze:-)
ja tez właśnie zauważyłam,że same buszujemy po BB:-) Kopią to za dużo powiedziane,ale od prawie dwóch tyg lekkie pyknięcia są.Ale i tak mam wrażenie jakby tam był jeden bąbel :-) Ciekawe jak zaczną nawalać za jakiś czas.Twoje dziewczyny to już pewnie nie bardzo mają miejsca na wywijasy.
A mnie dopiero w 20 tyg zaczely lekko stukac w brzuszek za to teraz mam wrazenie ze mam dwoch pilkarzy i w nocy miedzy innymi dzieki kopaniu spac nie moge;D a u Was jak to jest tez macie wrazenie ze w dzien spia a w nocy buszuja??moje w dzien niczym nie daja sie obudzic po jedzeniu czasami sie obracaja i spia dalej;D
reklama
Podziel się: