reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Donka zgadza się,że teraz to już pewnie za późno,żeby było dobrze widać maluchy.Dlatego ja się zastanawiam kiedy w ciąży bliźniaczej najlepiej się wybrać.Ty Kochana to już wkrótce będziesz na żywo oglądała swoje pociechy :-)

reklama
lilly i jestem tym faktem pozytywnie przerażona o ile taki stan istnieje;-)Tak na serio to już nie mogę się doczekać i nie ważne czy dam radę czy nie,najważniejsze żeby dziewuchy zdrowe były i wtedy ja sobie ze wszystkim poradze:-)

Donka wszystko będzie dobrze.Nie ma wyjścia,urodzić tak czy siak trzeba :-) Oczywiście życzę Ci szczęśliwego rozwiązania ;-)

Dziewczyny,a kiedy poczułyście pierwszy raz ruchy Waszych maluszków?:-)

Widzę,że dzisiaj my jesteśmy aktywne na forum:tak:
Ja pierwsze ruchy poczułam dokładnie w 18tc,zaraz po wizycie u lekarza,a Ciebie już kopią?

ja tez właśnie zauważyłam,że same buszujemy po BB:-) Kopią to za dużo powiedziane,ale od prawie dwóch tyg lekkie pyknięcia są.Ale i tak mam wrażenie jakby tam był jeden bąbel :-) Ciekawe jak zaczną nawalać za jakiś czas.Twoje dziewczyny to już pewnie nie bardzo mają miejsca na wywijasy.

Poczekaj,jeszcze dadzą bąble popalić:-) czasami jak mi któraś pod żebro wejdzie to aż płakać mi się chce,a czasami mam wrażenie że one mają ADHD:tak: Teraz się tylko rozpychają,co też jest bolesne:szok:

Domyślam się.Moja córka ważyła 4260 także na sam koniec jak się zaczęła wiercić to tez czasem bywało bolesne,a co dopiero dwoje :-)

WOW,duża się urodziła,moja to tylko 2750g,ale bardzo szybko nadrobiła i jest ponad normę:-(Klocek waży teraz 17kg i ja ją muszę dźwigać,bo do tatusia na rączki nie pójdzie

A mnie dopiero w 20 tyg zaczely lekko stukac w brzuszek za to teraz mam wrazenie ze mam dwoch pilkarzy i w nocy miedzy innymi dzieki kopaniu spac nie moge;D a u Was jak to jest tez macie wrazenie ze w dzien spia a w nocy buszuja??moje w dzien niczym nie daja sie obudzic po jedzeniu czasami sie obracaja i spia dalej;D

reklama
Agata88 ja póki co aktywność czuję wieczorem jak leżę (chociaż w dzień tez muszę dużo leżeć)Często wtedy czuję te delikatne "pukanie":-) chociaż jak pisałam,na razie mam wrażenie,jakby był tam jeden bobas.

Do góry