Dziekuje dziewczyny za mile powitanie - przepraszam ze wczesniej nie pisalam, nie zagladalam do was bo skupialam sie na odpoczywaniu
dzis jestem po wizycie i sa DWA SERDUSZKA jestem szczesliwa.
Wczoraj z nerwow dostalam rozwolnienia tak sie balam, w nocy snil mi sie koszmar az mnie maz budzil a w samochodzie w drodze na badanie poplakalam sie,
Zajechalam do lekarza i kazalam mu szybko robic usg bo ja chce wiedziec czy moje maluszki sa. Ale juz jestem spokojniejsza
) I mam nadzieje ze uda mi sie w brzusiu donosic jak najdluzej
Mam ten komfort ze pracuje w domu wiec teraz robie to lezac w lozku w roznych pozycjach
kochany maz odkurza i wyprowadza psy a ja mu na siedzaco gotuje hahah zrobilam drugie biuro w kuchni
Dzis mam zdjecia i roznica miedzy maluchami jest spora, powiedzcie czy to normalne?jedno male ma 89mm drugie 75mm.
Lekarz powiedzial ze nie chce mi na razie mowic jaka to ciaza, poczeka do 13 tygodnia.
Ogolnie jest ze mnie zadowolony.
Na jutro dostalam skierowanie nie badania i mam nastepna wizyte w srode za tydzien.
Czy wy tez tak czesto mialyscie wizyty?
Bylam kiedys na badaniach tarczycy, po poronieniach mialam duzo badan robionych, lekarz uznal ze bylam za chuda wazylam wtedy 45 kilo przy wzroscie 171. Teraz juz waze wiecej wiec nie powinno byc problemu, i nie mam tez takiego stresu jak kiedys.
Powiedzcie mi dziewczyny czy jest jakas mamusia ktora prowadzi wlasna dzialalnosc gospodarcza? Troche sie denerwuje bo firme otworzylam w styczniu a tu 2 tygodnie pozniej okazalo sie ze bobo siedzi w brzusiu wiec nie wiem jak sobie poradze a z wyplaty meza na nasza 4 wyzyc nie mozna.
Jednak ciesze sie jak szalona chociaz nie wiem jak sobie poradzimy, pocieszam sie faktem ze moja tesciowa wychowala 4 dzieci rok po roku dziewczynki sie rodzily a na sam koniec bliznieta chlopcy
Wiec jak ona dala rade to i ja z dwojka dam.
Radosc podwojna. caly czas widze na monitorze dwa serduszka - niesamowite przezycie