reklama
Jest to 24 tydzien i 3 dzien.Ciaza jest dwuowodniowa,dwukosmowkowa (mam nadzieje bo bylam u trzech lekarzy i kazdy mowil cos innego...) ale jesli chodzi o lekarzy nic mnie nie zdziwi...poczatkowo na dzien przed slubem moja ciaza zostala rozpoznana jako zapalenie jajnikow,pochwy i czegos tam jeszcze i wladowano w moj brzuchol siatke lekarstw.Na cale szczescie odpukac podobno dzieciaczkom nie zaszkodzilo to ale sam fakt.I jak tu ufac lekarzowi:/
Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
Hej Agatka! Ooo widze, ze ty z Poznania Pozdrawiam A nospa nie pomaga?
Dla pewnosci zawsze lepiej podjechac na Polna, niech sprawdza, od tego sa
Dawno mialas wizyte u lekarza? Do kogo chyodzisz?
Dla pewnosci zawsze lepiej podjechac na Polna, niech sprawdza, od tego sa
Dawno mialas wizyte u lekarza? Do kogo chyodzisz?
agucha1986
Agata88 - moja imienniczko witaj
Agata777 - trzymajcie się i bądźcie dobrej myśli, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
Agata777 - trzymajcie się i bądźcie dobrej myśli, trzymam kciuki oby wszystko było dobrze
Ostatnia edycja:
aktualnie chodze do Dr Szymanowskiego przyjmuje on na ul.Rynarzewskiej i pracuje na Polnej ( i mam nadzieje ze u niego juz zostane wydaje sie konkretny,a polecila mi go znajoma).A Ty do kogo chodzisz?no wlasnie teraz zupelnie mi przeszlo tak tylko zastanawiam sie czy to normalnie,pewnie gdybym wczesniej byla w ciazy wiedzialabym a tak to wiecie cokolwiek sie dzieje juz sie zastanawiam ale jak dzisiaj nie wroca poczekam do wtorku akurat mam kolejna wizyte. A wy jak sie czujecie?
agucha1986
Witam wszystkie mamusie i przyszle mamy postanowilam sie zalogowac zeby dzielic sie doswiadczeniami (bardziej korzystac z doswiadczen innych to moja pierwsza ciaza i to blizniacza wiec oczywiscie mam pelno obaw). Do tej u mnie przebiegalo wszystko dobrze,ale od dwoch dni w nocy pojawily sie lekkie bole-skorcze takie jak wystepuja przy okresie czy to normalne??
miałam takie same bóle i jak wiedzą dziewczyny poszłam na izbę i zostałam w szpitlu...na zwykły ból można brać bucospan albo nospe ale dr mi powiedział że jakiekolwiek skurcze nie mogą być bagatelizowane i zawsze mam się zgłaszać natychmiast... więc i ty proszę nie zwlekaj.... ja tez pierwsza ciąża i bliźniacza...
czesc, ja mialam, tak samo, nie wiem w prawdzie w ktorym jestes tc?aktualnie chodze do Dr Szymanowskiego przyjmuje on na ul.Rynarzewskiej i pracuje na Polnej ( i mam nadzieje ze u niego juz zostane wydaje sie konkretny,a polecila mi go znajoma).A Ty do kogo chodzisz?no wlasnie teraz zupelnie mi przeszlo tak tylko zastanawiam sie czy to normalnie,pewnie gdybym wczesniej byla w ciazy wiedzialabym a tak to wiecie cokolwiek sie dzieje juz sie zastanawiam ale jak dzisiaj nie wroca poczekam do wtorku akurat mam kolejna wizyte. A wy jak sie czujecie?
ale tak jak pisze agucha, lepiej skontaktuj sie z lekarzem....wiesz, ciaza blizniacza jest naprawde wyjatkowa
reklama
Yummy_mummy_82
Hej! Agata88 wyslalam Ci info na priv
O rety gdyby mi sie tak chcialo, jak mi sie nie chce
Od tego lezenia coraz bardziej sie rozleniwiam
Na szczescie wieczor minie mam nadzieje znacznie szybciej- wraca mloda od cioci i przychodzi siora na kawe
O rety gdyby mi sie tak chcialo, jak mi sie nie chce
Od tego lezenia coraz bardziej sie rozleniwiam
Na szczescie wieczor minie mam nadzieje znacznie szybciej- wraca mloda od cioci i przychodzi siora na kawe
Podziel się: