reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć dziewczyny :-) anuśka25, Yummy_mummy_82 To mnie pocieszyłyście.Wygląda na to w takim razie,że wszystko ze mną jest ok.Co prawda jak wcześniej pisałam,w pierwszej ciąży takich krwawień nie miałam,ale wiadomo,że każda ciąża jest inna.

U mnie dziś pogoda fajna,mróz i słoneczko :-) poszła bym trochę na spacer,ale zostaje mi wietrzenie się przy oknie bo moja córka załapała ospę i póki co trzeba siedzieć w domku.Swoją drogą mam nadzieję,że jak ja już miałam ospę to się drugi raz nie zarażę,tym bardziej teraz...:baffled:

Miłego dnia Wam życzę ;-)

reklama
Od wczoraj jestem załamana Marcelinka ma podejrzenie muskowistycozy.Będą robić jej badania.
Dzisiaj jedziemy do niuniek.
Przepraszam,że tak tylko o sobie piszę.MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI.

Agatka:( Biedactwo, jakbys mało juz przeszła....:( Mam nadzieje, ze te przypuszczenia sie nie sprawdza i zycze Ci tego z calego serca!! Trzymaj sie dzielnie i nie zakladaj najgorszego! Bedzie dobrze!

Na wyniki z tego, co pamietam dlugo sie czeka, wiec sie nie stresuj...

Buziaki!

Donka podgrzewacz ma tylko sens, jak podgrzewasz swoje mleko ( nie moze byc temp wyzsza niz 37 st) Przy mleku modyf. nie ma na to czasu, tym bardziej przy blizniakach. Lepiej wczesniej uszykowac zagotowac ta mineralke i troche jo ostudzic i wlac do dobrego termosa i w razie potrzeby masz juz wszystko uszykowane, bez nerwow, 5 min. i zrobione!

Yummy,dobrze że mi to uświadomiłaś bo pewnie bym kupiła,a tak faktycznie szkoda kasy,tym bardziej że nie sądzę żebym długo karmiła piersią,u Gabi trwało to ok.2tyg. małej wiecznie było mało więc dałam za wygraną

Witam wszystkie mamusie i przyszle mamy postanowilam sie zalogowac zeby dzielic sie doswiadczeniami (bardziej korzystac z doswiadczen innych to moja pierwsza ciaza i to blizniacza wiec oczywiscie mam pelno obaw). Do tej u mnie przebiegalo wszystko dobrze,ale od dwoch dni w nocy pojawily sie lekkie bole-skorcze takie jak wystepuja przy okresie czy to normalne??

reklama
Do góry