reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Monia- jeszcze nie wyszedł,dalej ma podawany antybiotyk ale już leży na oddziale patologi. Rozmawiałam dziś z lekarzem i koło środy może wyjdzie jak będzie wszystko ok..bardzo się ciesze że z Twoimi dzieciaczkami jest wszystko w porządku!!

Okkkeeeeeeeeeeeey :>>>>> co to za milczenie owiec kobialki:> Bo sie zamkne w sobie:p Wertujecie ksiegi kucharskie przed swietami czy o co chodzi:-)????

U nas troche emocji z rana, bo bylo pare rzeczy do zalatwiania:-D

A wczoraj strasznie smutno.... Przeczytalam o dziewczynie z forum, ktora zmarla nagle pare dni temu, zostawiajac malutkie jeszcze dzieciaczki:((( Taka tragedia:( I nie moglam zasnac do 2, czy 3, wciaz o tym myslalam- jakie to cholernie niesprawiedliwe:(( (*)(*)(*)

Witajcie ja dzisiaj byłam zostawić zwolnienie.
Dzisiaj idę się lansować na Wigilię do knajpy.
Palinka24
user-offline.png
zdrowia dla Was:-)
Yummy_mummy_82
user-online.png
-ty nie czytaj takich rzeczy.
karola79
user-offline.png
-chyba tak zrobię.

Niestety takie to życie jest niesprawiedliwe :no:

Ja mam wrażenie, że moje dzieci to wertują ale mój kanał rodny :-D:-D:-D
, ale dziwne uczucie.

Cisza jak makiem zasiał, Agatka pewnie pindrzy się na party, a reszta ????

Tak na marginesie to uśmiałam się do łez z Twojego wpisu na FB o krasnalach, mleku i ogórkach :-D:-D:-D

hej laseczki:)
ja sie dzis zważyłam i mam 6 na plusie, nie jest źle, ale wolałabym mniej:)
starszak śpi, więc mam czas dla siebie:) pomysłu na obiad nie mam, więc zrobie albo placki, albo wyjme pierogi z zamrażalnika:)albo zamówie kebabau meża:)
czy wasze maluchy tezsa aktywne podczas kapieli?
agatka miłego imprezowania:) mi to sie marzy całonocna pijana impreza w gronie koleżanek, hm..moze za dwa lata:)
yummy tez to wczoraj czytałam...straszne..
palinka trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej byli razem:) drugiego synka masz w domu tak?
miłego popołudnia

a widzisz Agata777 pisałaś o wynikach krwi że słabe miałaś
mi raz wyniki krwi gorzej wyszły i szyjka trochę się skróciła to zaraz mi dawki podniósł lekarz i żelazo i magnez i luteinę i odpukać wzorcowe wyniki mam od tej pory, nawet dziś byłam na kontroli i chwalił że tak się trzymamy, pewnie że ciężko to dopasować ale mojemu lekarzowi się jakoś udało to ustawić i jest dobrze

reklama
Agatka - A ja myślałam, że przerzucasz szmatki w poszukiwaniu sexi sukienki, a Ty jeszcze obiadek pichcisz :-D:-D Dziś to będziesz mieć ucztę.

Ja jeszcze pół godziniki i też zabieram się za jakieś pichcenie...

Do góry