reklama
Palinka24
Fanka BB :)
Monia- jeszcze nie wyszedł,dalej ma podawany antybiotyk ale już leży na oddziale patologi. Rozmawiałam dziś z lekarzem i koło środy może wyjdzie jak będzie wszystko ok..bardzo się ciesze że z Twoimi dzieciaczkami jest wszystko w porządku!!
Yummy_mummy_82
Okkkeeeeeeeeeeeey :>>>>> co to za milczenie owiec kobialki:> Bo sie zamkne w sobie Wertujecie ksiegi kucharskie przed swietami czy o co chodzi:-)????
U nas troche emocji z rana, bo bylo pare rzeczy do zalatwiania
A wczoraj strasznie smutno.... Przeczytalam o dziewczynie z forum, ktora zmarla nagle pare dni temu, zostawiajac malutkie jeszcze dzieciaczki(( Taka tragedia I nie moglam zasnac do 2, czy 3, wciaz o tym myslalam- jakie to cholernie niesprawiedliwe( (*)(*)(*)
U nas troche emocji z rana, bo bylo pare rzeczy do zalatwiania
A wczoraj strasznie smutno.... Przeczytalam o dziewczynie z forum, ktora zmarla nagle pare dni temu, zostawiajac malutkie jeszcze dzieciaczki(( Taka tragedia I nie moglam zasnac do 2, czy 3, wciaz o tym myslalam- jakie to cholernie niesprawiedliwe( (*)(*)(*)
AGATA777
Witajcie ja dzisiaj byłam zostawić zwolnienie.
Dzisiaj idę się lansować na Wigilię do knajpy.
Palinka24
zdrowia dla Was:-)
Yummy_mummy_82
-ty nie czytaj takich rzeczy.
karola79
-chyba tak zrobię.
Dzisiaj idę się lansować na Wigilię do knajpy.
Palinka24
Yummy_mummy_82
karola79
walawenderki
Niestety takie to życie jest niesprawiedliwe
Ja mam wrażenie, że moje dzieci to wertują ale mój kanał rodny
, ale dziwne uczucie.
Cisza jak makiem zasiał, Agatka pewnie pindrzy się na party, a reszta ????
Tak na marginesie to uśmiałam się do łez z Twojego wpisu na FB o krasnalach, mleku i ogórkach
Ja mam wrażenie, że moje dzieci to wertują ale mój kanał rodny
, ale dziwne uczucie.
Cisza jak makiem zasiał, Agatka pewnie pindrzy się na party, a reszta ????
Tak na marginesie to uśmiałam się do łez z Twojego wpisu na FB o krasnalach, mleku i ogórkach
walawenderki
zgadłam z Agatka
AGATA777
Pindrzę się na razie przy kuchni
Wigilię mam na 18;30.
Brzuchol mam dzisiaj napięty,pewnie znów przybędzie pare centymetrów.
Wigilię mam na 18;30.
Brzuchol mam dzisiaj napięty,pewnie znów przybędzie pare centymetrów.
magda85-gdańsk
hej laseczki
ja sie dzis zważyłam i mam 6 na plusie, nie jest źle, ale wolałabym mniej
starszak śpi, więc mam czas dla siebie pomysłu na obiad nie mam, więc zrobie albo placki, albo wyjme pierogi z zamrażalnikaalbo zamówie kebabau meża
czy wasze maluchy tezsa aktywne podczas kapieli?
agatka miłego imprezowania mi to sie marzy całonocna pijana impreza w gronie koleżanek, hm..moze za dwa lata
yummy tez to wczoraj czytałam...straszne..
palinka trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej byli razem drugiego synka masz w domu tak?
miłego popołudnia
ja sie dzis zważyłam i mam 6 na plusie, nie jest źle, ale wolałabym mniej
starszak śpi, więc mam czas dla siebie pomysłu na obiad nie mam, więc zrobie albo placki, albo wyjme pierogi z zamrażalnikaalbo zamówie kebabau meża
czy wasze maluchy tezsa aktywne podczas kapieli?
agatka miłego imprezowania mi to sie marzy całonocna pijana impreza w gronie koleżanek, hm..moze za dwa lata
yummy tez to wczoraj czytałam...straszne..
palinka trzymam kciuki, żebyście jak najszybciej byli razem drugiego synka masz w domu tak?
miłego popołudnia
enaflo
Zaangażowana w BB
a widzisz Agata777 pisałaś o wynikach krwi że słabe miałaś
mi raz wyniki krwi gorzej wyszły i szyjka trochę się skróciła to zaraz mi dawki podniósł lekarz i żelazo i magnez i luteinę i odpukać wzorcowe wyniki mam od tej pory, nawet dziś byłam na kontroli i chwalił że tak się trzymamy, pewnie że ciężko to dopasować ale mojemu lekarzowi się jakoś udało to ustawić i jest dobrze
mi raz wyniki krwi gorzej wyszły i szyjka trochę się skróciła to zaraz mi dawki podniósł lekarz i żelazo i magnez i luteinę i odpukać wzorcowe wyniki mam od tej pory, nawet dziś byłam na kontroli i chwalił że tak się trzymamy, pewnie że ciężko to dopasować ale mojemu lekarzowi się jakoś udało to ustawić i jest dobrze
reklama
walawenderki
Agatka - A ja myślałam, że przerzucasz szmatki w poszukiwaniu sexi sukienki, a Ty jeszcze obiadek pichcisz Dziś to będziesz mieć ucztę.
Ja jeszcze pół godziniki i też zabieram się za jakieś pichcenie...
Ja jeszcze pół godziniki i też zabieram się za jakieś pichcenie...
Podziel się: