walawenderki
Fanka BB :)
Ewciu - oj ,tell me something about it , już nie długo kochana
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odstawiam fenka za tydzien od 35tc i niech sie dzieje wola nieba wtedy,zresztą termin na suwaczku jest z OM, a z ivf dziewczyny 5 dni większe są..Ty też juz super 32tc, trzymam kciuki za jutro!!ewaw - a Ty kiedy masz odstawić ten fenoterol? ja nawet czuje się dobrze, tylko od czasu do czasu pobolewa mnie głowa
walewanderki - hehe.. pamiętałaś o moich leukocytach:-) leukocyty się na szczęście po tym antybiotyku zmniejszyły, ale nadal mam liczne bakterie i podwyższone erytrocyty. Jutro mam wizytę. A co z tą CMV masz dodatnie przeciwciala w IGM? Bo jak są ujemne to jest ok. A z tym humorem to ja miałam straszny kryzys właśnie między 26-29tc, ryczłam codzinnie takie humory mialam..
ja przeczytalam o Twojej bezsennosci to przypomnialam sobie, ze jednak wole wstawac w niocy do dzieci niz tak nie spac jak wtedyja nie mogę... sen mnie opuścił, ba! ja nawet nie mogę zasnąć
ewaw1 - moim marzeniem jest aby urodzić nie wcześniej niż w 36tc. Ty już blisko... po odstawieniu fenoterolu czasami na drugi dzień się rodzi :-)
walawenderki - zerknęłm w swoje wyniki.. ja cytomegalię miałam robioną ok 22tc bo mój wcześniejszy lekarz prowadzący powiedział że tego i tak się nie leczy w ciąży i nie ma potrzeby robić badania. Dopiero jak zmieniłam lekarza we wrześniu to zrobiłam. Wynik - IGM 0,19 S/CO - ujemny, a IGG aż - 369, 7 U/ml. Powiedział że wysoki wynik, ale nie ma się co martwić bo ważne jest że IGM jest ujemny. A dodam że w 4 i 5 tc ciąży przechodziłam b.silne przeziębienie więc też przez parę dni chodziłam i się zamartwiałam. Są jakieś dodatkowe badania na awidalność.
A z Mają? od tygodnia przychodzi do nas niania. Jestem trochę przerażona kosztami, bo przychodzi codziennie na parę godzin, bierze też maję na spacery. Płacimy jej 10zł/h a dobrych parę godzin codziennie jest.. Moj mąż ma taką pracę że ja nie wiem czy on będzie mógł wziąć urlop jak się bliźniaki urodzą.. Coś weźmie pewnie, ale na raty..