reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
volka współczuję :( Jednak jeśli on się nie zmieni to marnie widzę waszą przyszłość - powiedz mu np że przecież jego dzieci zasługują na szczęśliwe dzieciństwo i na to żeby mieć ojca i matkę, niech wybiera kto jest dla niego ważniejszy - ech ci faceci!
Masz dziś urodziny? Wszystkiego naj naj!:tak:

volka
user-offline.png
100 lat kochana,głowa do góry.

U mnie smutne urodziny. Mój M znów szaleje a mi juz na to brakuje sił. Nie wiem jak sobie sama dam radę, ale myślę o tym żeby zakończyć ten związek. Nie potrafię już walczyć za nas oboje.
Najgorsze, że nie mam gdzie iść, bo nie mam rodziców do których mogłabym zawsze wrócić.
Eh...nie zasmucam tu Wam. Miłego dnia dziewczyny!

Wszystkiego naj i zobaczysz po ciemnych chmurach przychodzi słońce:) wszystko się ułoży tego Ci życzę:)

Cześć Dziewczynki.
ja tylko na chwilkę..wczoraj naspa i lek na uspokojenie pomógł ale od 4 nad ranem stały ból jak na okres ( nie wiem cholera czy to stres czy co ) pojechalismy na ktg i podczas ktg też czułam taki ból ale nie pokazało żadnego skurczu..chłopcy mają serduszka z jednej strony co mnie zaskoczyło..ale nie chcieli mnie badac tylko kazali wracac do domku..a najgorsze że podczas badania myślałam że się pożygam...takiej zgagi dostałam...

volka- wszystkiego najlepszego- trzymaj się !!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry