reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

magda- szyjka dwa tygodnie temu miała 3 cm.. więc dłłłuuuga ale wczorajszy ból brzucha mnie zaniepokoił..i to serducho mnie martwi..ale na pewno tez to że mieszkam ponad 50 km od wawy skłania mnie do wcześniejszego pobytu w szpitalu :-)

reklama
paulinka nie doczytałam o tym serduchu, twoje ci nawala?
jutro juz zaczynasz 34 tydzień:) wytrzymasz jeszcze troche. ja mam spzital pod nosem, samochodem 5 minut, ale nic dziwnego, że masz stresik, jak u ciebie 50 km..narazie rodzisz naturalnie tak?

magda- mam strasznie nie miarowe tetno i bardzo silne kołatanie lekarz kazał to zbadać.Kiedyś miałam też takie problemy z serce ale tłumaczyłam sobie że to stres itp.ale myślę że to teraz obciążenie jest duże i dlatego.Ale warto się zbadać jakjest ku temu okazja.Tak póki co to naturalnie..chociaż teraz nie mam pojęcia jak chłopcy są ułożeni..

Hejkabyłam dzisiaj na wizycie i wszystko jest w porządku wyniki też są ok tylko w cytologi wyszły mi jakieś bakterie i lekarz powiedział żebym zrobiła badanie z wymazu z pochwy tylko nie pamiętam jak się nazywa to badanie może któraś z was też takie coś miała :-(

ja miałam takie badanie. nazywa się to poprostu wymaz z pochwy chyba:) u mnie wyhodowali grzyba i paciorkowca:p nie martw sie badanie nic nie boli:) wykonuje sie je podobnie do cytologii

Magda tak ja sie nie boje tylko mój gin tego nie wykonuje i nie wiem jak to badanie się dokładnie nazywa bo chyba bede musiała to zrobić

Agata - to zdrowia dla Dawida!
My mieszkamy na " wsi " a do miasta szpitala mamy 10 minut drogi :p
Dzisiaj poprasowałam trochę, poskładałam i aktualnie ubranka, prześcieradła itd. leżą w mojej garderobie :p

reklama
fantazjowa
user-online.png
to blisko macie:-)Ja po spanku popołudniowym,przesadziłam z jedzeniem.
Uwaga jestem 10 kg na plusie:-)Ważę 55 kg:-)

Do góry