reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny a nie macie może do sprzedania spodni ciążowych z początku ciąży bo jak patrze na ceny to mi się coś z głową dzieje a musze sobie już kupić bo wszystkie co mam to mnie już cisną i wtdy robi mi się niedobrze ;-)
Miki pare dni temu na tym wątku Karola88 pisała, że ma do sprzedania 2 pary spodni i wklejała zdjęcia. Albo poszukaj na allegro, ja tam się obkupiłam :-)

Domi ty to chyba do 40 tyg donosisz :-) Jak się czujesz??
Tossa co ci źle wyszło?
Fantazjowa ja z moim M jestem już prawie 11 lat rzucam go średnio raz w miesiącu, a raczej rzucałam, bo teraz to ze 3 razy w tygodniu się rozwodzę ;-)

Moje dzieci masakrują mi dziś znowu brzuch, wiercą się strasznie i co gorsza nie obaj na raz tylko na zmianę więc ciągle jest ruch.

Ale mam stresa :baffled: O 19 kolejny etap negocjacji, to chyba od tego te bóle brzucha. Idę meliskę sobie zaparzyć .

Ostatnia edycja:
Hej laski ja po wizycie dziewczyny mają po 2200, ale cos mi sie wierzyc nie chce w te ich mierzenia ;-),jedna bardzo nisko główką w dół,takze mam lezeć, zeby szyjka jeszcze wytrzymała troszke.
Mnie jakies przeziebienie wstrętne dopadło, gardło bardzo boli i ogólnie strasznie cięzko mi z brzuchem juz i mam taaaaak dosc..

Palinka ja mam zooma, ze wzgędu na wygode, bede jezdzic wózkiem z kuchni do pokoju, a drzwi wąskie niestety.Jesli miałabym szersze to pewnie jeden obok drugiego bym wzieła np.easywalker.Ale ja zamierzam kupić ten jak dziewczyny zrobią sie cieższe ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Baby Jogger bliźniaczy wózek spacerowy CITY MINI DOUBLE, nie sadze zeby ktos miał tylko jeden wózek..

Tossa kurcze trzymaj sie kochana, nareszcie przywiążą Cie do łóźka hihi.Tylko trzymaj kolejke i zadnych numerów!!

fantazjowa co sie stanęło??

Hej laski ja po wizycie dziewczyny mają po 2200, ale cos mi sie wierzyc nie chce w te ich mierzenia ;-),jedna bardzo nisko główką w dół,takze mam lezeć, zeby szyjka jeszcze wytrzymała troszke.
Mnie jakies przeziebienie wstrętne dopadło, gardło bardzo boli i ogólnie strasznie cięzko mi z brzuchem juz i mam taaaaak dosc..

fantazjowa co sie stanęło??

Każdy ma dość,ale musisz wytrzymać jeszcze troszkę.
Tak szczerze? Od dawna nie jest pomiędzy nami wspaniale podjęliśmy decyzję o dziecku,bo polepszyło się pomiędzy nami,ale znów M. zaczął z koleżkami być a oni nie są zbyt święci i zaczęło się znów...picie, ć...
Wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim? Moi rodzice uważają,że w tym jest dużo mojej winy,bo ja święta nie jestem i oczywiście zawsze mnie będą kochali,ale nigdy nie powiedzą nic złego na M.,bo go bardzo lubią.

Fantazjowa ja z moim M jestem już prawie 11 lat rzucam go średnio raz w miesiącu, a raczej rzucałam, bo teraz to ze 3 razy w tygodniu się rozwodzę ;-)

Tylko,że u nas to raczej na poważnie chociaż chciałabym z nim zostać ze względu na tą trójkę,która się urodzi...zobaczymy jak dzisiaj wróci...po prostu dam mu wybór...co wybiera mnie z dziećmi czy inne dupy i kolegów.

Wózek bliźniaczy Jane Twin Two wysyłka GRATIS!! (1913684851) - Aukcje internetowe Allegro - kupiłam taki własnie :-D

Tossa- Kochana :-( a jak się z nami będziesz kontaktować?? ojjjj...może to i lepiej z tym szpitalem bo Cię tam przypilnują!! trzymaj się !!! i żadnego rodzenia przed czasem!!!!!!

Monia- nie denerwuj się :-) ja dostałam leki na uspokojenie od gina biorę i nawet śpię w nocy i wogóle jestem taka spokojna :-)

Domi- ja myślę że też wytrzymam tak długo jak Ty :-) ostatnio mam takie przeczucie :-)

Ewcia- ja też już mam dosyć powoli. teraz to już dużo staram się leżeć...najważniejsze żeby dzieci były duże,pulchne i zdrowe :-) ale z drugiej strony jak słyszę komenty ludzi: pewnie dotrzymasz do erminu to mam ochotę ich w łeb strzelić:-D mówię tak i chyba mi macica pęknie to wtedy robi im się łyso dopiero i milkną..
ale mi rośnie teraz z nia na dzień..jak mi się uda to wstawię fotę..

Fantazjowa- ej no głowa do góry..... kopnij męza w tyłek powiedz że ma się wziąść w garść :-)

http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-jane-twin-two-wysylka-gratis-i1913684851.html

Fantazjowa- ej no głowa do góry..... kopnij męza w tyłek powiedz że ma się wziąść w garść :-)

Wózek świetny!
A co do męża, faktycznie muszę poważnie z nim porozmawiać i on bardzo,bardzo dobrze wie,że jeżeli ja go zostawię lub on mnie to ja go puszczę z torbami...Nie no,ale weźcie przestańcie rok temu dałam mu szansę,bo spał z innymi dupami, ć..., pił i w ogóle.
I co mam dać mu jeszcze jedną szansę?

reklama
Palinka moja siostra miała tej firmy ale 3-kołowy dla chłopców rok po roku i była zadowolona. Krótko go używała, bo Krystianek potem wolał biegać niż siedzieć w wózku. Super że w zestawie masz Matrix'y, młodszy synek mojej sis jeździł w nim 5 miesięcy (ona urodziła 17 grudnia i tak naprawdę to zimą rzadko wychodziła na spacer ).

Fantazjowa ja nikomu w takich sprawach wole nie doradzać. Teraz w rodzinie mamy taką sytuację że dziewczyna wyprowadziła się od M z dwójką małych dzieci, bo to psychol i teraz płaci alimenty na chłopców (rozwodu jeszcze nie mają) i debil robi koło d***y naszej rodzinie i znajomym. Oczywiście przez to ma kupe kłopotów i kilka spraw o pomówienie i znęcanie się psychiczne nad żoną i dziećmi.
Jeszcze przed ich ślubem wszyscy jej odradzali ale on już jej wtedy groził, że coś jej zrobi jak go na pośmiewisko wystawi....i wytrzymała niecałe 3 lata.

Ostatnia edycja:
Do góry