reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczyny a nie macie może do sprzedania spodni ciążowych z początku ciąży bo jak patrze na ceny to mi się coś z głową dzieje a musze sobie już kupić bo wszystkie co mam to mnie już cisną i wtdy robi mi się niedobrze ;-)
Miki pare dni temu na tym wątku Karola88 pisała, że ma do sprzedania 2 pary spodni i wklejała zdjęcia. Albo poszukaj na allegro, ja tam się obkupiłam :-)

Domi ty to chyba do 40 tyg donosisz :-) Jak się czujesz??
Tossa co ci źle wyszło?
Fantazjowa ja z moim M jestem już prawie 11 lat rzucam go średnio raz w miesiącu, a raczej rzucałam, bo teraz to ze 3 razy w tygodniu się rozwodzę ;-)

Moje dzieci masakrują mi dziś znowu brzuch, wiercą się strasznie i co gorsza nie obaj na raz tylko na zmianę więc ciągle jest ruch.

Ale mam stresa :baffled: O 19 kolejny etap negocjacji, to chyba od tego te bóle brzucha. Idę meliskę sobie zaparzyć .

Ostatnia edycja:
Hej laski ja po wizycie dziewczyny mają po 2200, ale cos mi sie wierzyc nie chce w te ich mierzenia ;-),jedna bardzo nisko główką w dół,takze mam lezeć, zeby szyjka jeszcze wytrzymała troszke.
Mnie jakies przeziebienie wstrętne dopadło, gardło bardzo boli i ogólnie strasznie cięzko mi z brzuchem juz i mam taaaaak dosc..

Palinka ja mam zooma, ze wzgędu na wygode, bede jezdzic wózkiem z kuchni do pokoju, a drzwi wąskie niestety.Jesli miałabym szersze to pewnie jeden obok drugiego bym wzieła np.easywalker.Ale ja zamierzam kupić ten jak dziewczyny zrobią sie cieższe ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Baby Jogger bliźniaczy wózek spacerowy CITY MINI DOUBLE, nie sadze zeby ktos miał tylko jeden wózek..

Tossa kurcze trzymaj sie kochana, nareszcie przywiążą Cie do łóźka hihi.Tylko trzymaj kolejke i zadnych numerów!!

fantazjowa co sie stanęło??

Hej laski ja po wizycie dziewczyny mają po 2200, ale cos mi sie wierzyc nie chce w te ich mierzenia ;-),jedna bardzo nisko główką w dół,takze mam lezeć, zeby szyjka jeszcze wytrzymała troszke.
Mnie jakies przeziebienie wstrętne dopadło, gardło bardzo boli i ogólnie strasznie cięzko mi z brzuchem juz i mam taaaaak dosc..

fantazjowa co sie stanęło??

Każdy ma dość,ale musisz wytrzymać jeszcze troszkę.
Tak szczerze? Od dawna nie jest pomiędzy nami wspaniale podjęliśmy decyzję o dziecku,bo polepszyło się pomiędzy nami,ale znów M. zaczął z koleżkami być a oni nie są zbyt święci i zaczęło się znów...picie, ć...
Wiecie co jest najlepsze w tym wszystkim? Moi rodzice uważają,że w tym jest dużo mojej winy,bo ja święta nie jestem i oczywiście zawsze mnie będą kochali,ale nigdy nie powiedzą nic złego na M.,bo go bardzo lubią.

Fantazjowa ja z moim M jestem już prawie 11 lat rzucam go średnio raz w miesiącu, a raczej rzucałam, bo teraz to ze 3 razy w tygodniu się rozwodzę ;-)

Tylko,że u nas to raczej na poważnie chociaż chciałabym z nim zostać ze względu na tą trójkę,która się urodzi...zobaczymy jak dzisiaj wróci...po prostu dam mu wybór...co wybiera mnie z dziećmi czy inne dupy i kolegów.

Wózek bliźniaczy Jane Twin Two wysyłka GRATIS!! (1913684851) - Aukcje internetowe Allegro - kupiłam taki własnie :-D

Tossa- Kochana :-( a jak się z nami będziesz kontaktować?? ojjjj...może to i lepiej z tym szpitalem bo Cię tam przypilnują!! trzymaj się !!! i żadnego rodzenia przed czasem!!!!!!

Monia- nie denerwuj się :-) ja dostałam leki na uspokojenie od gina biorę i nawet śpię w nocy i wogóle jestem taka spokojna :-)

Domi- ja myślę że też wytrzymam tak długo jak Ty :-) ostatnio mam takie przeczucie :-)

Ewcia- ja też już mam dosyć powoli. teraz to już dużo staram się leżeć...najważniejsze żeby dzieci były duże,pulchne i zdrowe :-) ale z drugiej strony jak słyszę komenty ludzi: pewnie dotrzymasz do erminu to mam ochotę ich w łeb strzelić:-D mówię tak i chyba mi macica pęknie to wtedy robi im się łyso dopiero i milkną..
ale mi rośnie teraz z nia na dzień..jak mi się uda to wstawię fotę..

Fantazjowa- ej no głowa do góry..... kopnij męza w tyłek powiedz że ma się wziąść w garść :-)

http://allegro.pl/wozek-blizniaczy-jane-twin-two-wysylka-gratis-i1913684851.html

Fantazjowa- ej no głowa do góry..... kopnij męza w tyłek powiedz że ma się wziąść w garść :-)

Wózek świetny!
A co do męża, faktycznie muszę poważnie z nim porozmawiać i on bardzo,bardzo dobrze wie,że jeżeli ja go zostawię lub on mnie to ja go puszczę z torbami...Nie no,ale weźcie przestańcie rok temu dałam mu szansę,bo spał z innymi dupami, ć..., pił i w ogóle.
I co mam dać mu jeszcze jedną szansę?

reklama
Palinka moja siostra miała tej firmy ale 3-kołowy dla chłopców rok po roku i była zadowolona. Krótko go używała, bo Krystianek potem wolał biegać niż siedzieć w wózku. Super że w zestawie masz Matrix'y, młodszy synek mojej sis jeździł w nim 5 miesięcy (ona urodziła 17 grudnia i tak naprawdę to zimą rzadko wychodziła na spacer ).

Fantazjowa ja nikomu w takich sprawach wole nie doradzać. Teraz w rodzinie mamy taką sytuację że dziewczyna wyprowadziła się od M z dwójką małych dzieci, bo to psychol i teraz płaci alimenty na chłopców (rozwodu jeszcze nie mają) i debil robi koło d***y naszej rodzinie i znajomym. Oczywiście przez to ma kupe kłopotów i kilka spraw o pomówienie i znęcanie się psychiczne nad żoną i dziećmi.
Jeszcze przed ich ślubem wszyscy jej odradzali ale on już jej wtedy groził, że coś jej zrobi jak go na pośmiewisko wystawi....i wytrzymała niecałe 3 lata.

Ostatnia edycja:
Do góry