reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

fantazjowa - Ty nam normalnie dzisiaj zaserwowałaś wiadomość roku :-) Ale wiesz co, dziewczynki zazwyczaj są trochę mniejszymi urwisami od chłopców to może nie dadzą za bardzo popalić matce jak się urodzą :-D Heh.. lekarz pewnie był ne mniej zaskoczony od Ciebie..

Teraz to mi się też wydaje że ciąża bliźniacza to pikuś przy trojaczej :-D

reklama
fantazjowa - Ty nam normalnie dzisiaj zaserwowałaś wiadomość roku :-) Ale wiesz co, dziewczynki zazwyczaj są trochę mniejszymi urwisami od chłopców to może nie dadzą za bardzo popalić matce jak się urodzą :-D Heh.. lekarz pewnie był ne mniej zaskoczony od Ciebie..

Teraz to mi się też wydaje że ciąża bliźniacza to pikuś przy trojaczej :-D

Tak mówisz? Muszę się poważnie nad tym zastanowić :p
Mam taką nadzieję...Kacper mi się dawał wyspać a mimo to odziedziczył charakter po tatusiu,który nie daję mi w nocy spać i na 51% ta 3 też tak będzie miała :)
Lekarz, może i był tak zaskoczony jak ja,bo to było widać po jego minei :p

Fantazjowa- zawsze mogłoby być więcej :-):-) np. pięcioraczki
Głowa do góry, grunt żeby były zdrowe, a reszta się sama ułoży

Youstta masz racje podobno z dziewczynkami jest troszkę lżej, ale tylko do 15 roku życia, bo potem stają się diabełkami w czasie okresu dojrzewania

Fantazjowa- zawsze mogłoby być więcej :-):-) np. pięcioraczki
Głowa do góry, grunt żeby były zdrowe, a reszta się sama ułoży

Youstta masz racje podobno z dziewczynkami jest troszkę lżej, ale tylko do 15 roku życia, bo potem stają się diabełkami w czasie okresu dojrzewania

Nawet tak nie strasz!Hehe. Wtedy to był się załamała :p
Tak, najważniejsze żeby były zdrowe :)
Tak, tak jest lżej,ale nie do 15 roku życia tylko do 14 :D

Fantazjowa gratulacje! 3mam kciuki za Was!
Nie wiem czy tak można tu wklejać, ale tu mam blog dziewczyny, która miała trojaczki. Mnie bardzo podbudował. Przeczytałam w całości. Gorąco polecam: Potrójny Cud

fantazjowa: ojej ale wiadomosc :) ja rowniez bardzo Ci gratuluje i to potrojnie i zycze duzoo duzoo zdrowka i Tobie i oczywiscie Twojej trojeczce :)) czujesz juz ruchy maluszkow ??:)

u mnie kazdy kto zobaczyl zdjecia z usg smial sie ze widzi wlasnie az 3 fasoleczki,a nie 2.. hmmm teraz widze ze naprawde wszystko jest mozliwe ,i szczerze mowiac zaczynam sie bac ..

u Nas dzis juz 11 tydzien :) niestety wciaz strasznie boli mnie brzuch.. jak wstaje to z bolu nie moge sie nawet wyprostowac.. bylam 3 dni temu u lekarza.. dostalam antybiotyk ,bo jak powiedziala moja Gp bol wywolany jest jakas infekcja. antybiotyk mialam brac 5 dni,no ale dzis ponownie sie wybralam do GP tym razem innej , oczywiscie z nadal bardzo bolacym brzuchem,i ta natomiast stwierdzila ze zadnej infekcji nie ma i ze mam natychmiast antybiotyk odstawic.. :szok:
sprawdzila czy dzieciaczkom bija serduszka (dzieki Bogu obu bija ) i powiedziala ze wszystko przez to ze skora mi sie rozciaga,i z tego powodu tez tak cierpie.. :>

czy Wy Dziewczyny na poczatku ciazy tez mialyscie takie problemy .. nie dosc ze mam uplway jak cholera.. to jeszcze ten ciagly bol..czasami mam wrazenie ze jak na okres.. pytam sie bo Moja pierwsza ciaze znioslam naprawde swietnie bez zadnych boli i tym podobnych rzeczy.. i nie mam pojecia juz co mam o tym wszystkim myslec..fakt teraz ciaza jest inna.. bo dzieciaczkow jest wiecej.. ale zastanawia mnie tylko czy taki bol to naprawde cos normalnego .. bo moze juz poprostu schizuje..:(

reklama
Do góry