reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

fajnatzjowa wow:) napewno teraz przezywasz mega szok..ale jak to sie stało, że przez tyle tygodni ten trzeci dzidzius sie ukrywał:) weź nie strasz:p

aha wczoraj na wizycie okazało sie jednak że nosze w sobie 2 siusiaki, więc bedę miała 3 synków;)

Niby był pod którąś z dziewczynek a najlepsze jest to,że na zdjęciach z USG nic nie było widać...
Szok nie jest mega,ale jest meeeeega, meeeega :p
A co do 2 siusiaków gratuluję!

reklama
fantazjowa moze wczoraj Twój chłop tak porzadnie opijał, ze az trzy sie zrobiły z dwóch ;-).Bedzie dobrze tylko oszczedzaj sie bo napór na szyjke bedzie ogromny..

madzia no gratki!!cztery siusiaki w domu to jest coś!!

ja pamietam jak mój gin na 2 wizycie, jeszcze usg dopochwowo miałam mówi, poczekajcie muszę sprawdzić, czasami 3cie sie ukrywa..jezu..myślałam, że żartuje;) napewno będzie ciężko, ale pomyśl, jesteś wybrana:) hehe co to nasze bliźniaki przy waszej trójce:)

fantazjowa moze wczoraj Twój chłop tak porzadnie opijał, ze az trzy sie zrobiły z dwóch ;-).Bedzie dobrze tylko oszczedzaj sie bo napór na szyjke bedzie ogromny..madzia no gratki!!cztery siusiaki w domu to jest coś!!

Może i tak czyli jutro pewnie też będzie opijał,że jest " ich troje " :-D Muszę się oszczędzać, muszę. Mój ginekolog taki zdziw zrobił a potem do mnie " Mam dla pani niespodziankę...będzie miała pani 3 córeczki " A ja szok...

ja pamietam jak mój gin na 2 wizycie, jeszcze usg dopochwowo miałam mówi, poczekajcie muszę sprawdzić, czasami 3cie sie ukrywa..jezu..myślałam, że żartuje;) napewno będzie ciężko, ale pomyśl, jesteś wybrana:) hehe co to nasze bliźniaki przy waszej trójce:)

Faktycznie nie pomyślałam o tym,że jestem wybrana...A może to jakiś znak...Ciężko to będzie na pewno jak sobie poradzić z 3 urwisami..:))

fantazjowa - no to na pewno czeka Ciebie duże wyzwanie. Ale że lekarz wcześniej nie zauważył :confused: Musisz teraz o siebie potrójnie dbać, bo jednak trójka to Ci w brzuszku trochę porozrabia. Będzie dobrze :-)

magda85 - gratuluję chłopców :)

fantazjowa - no to na pewno czeka Ciebie duże wyzwanie. Ale że lekarz wcześniej nie zauważył :confused: Musisz teraz o siebie potrójnie dbać, bo jednak trójka to Ci w brzuszku trochę porozrabia. A powiedział Ci jaka płeć? Będzie dobrze :-)

magda85 - gratuluję chłopców :)

Sam się dziwił,bo robił USG 3D. Będę na pewno o siebie dbała :)
A wyzwanie będzie naprawdę wieeelkie jak przy bliźniakach jest zapiernicz to przy trójce będzie jeszcze większy i tym samym jestem będę jedyną w rodzinie mamą trojaczków :p
Tak, tak powiedział dziewczynka tym samym mam prośbę...mój mąż powiedział iż dla 3 mam sama imię wymyślić czy mogłybyście mi pomóc wybrać, a dokładniej same proponujcie coś a styl tych co dałam już dwóm dziewczynką czyli Kasandra i Heidi.

reklama
Do góry