reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Palinka, też właściwie czekam na rozpoczęcie akcji, choć może we wtorek gin zadecyduje, że mnie kładzie do szpitala, bo w sumie 38 tc się będzie kończył. Dziś w nocy odszedł mi czop do końca już chyba. Kurczę, mam nadzieję, że maluchy ułożą się ładnie na sn. Palinka,mmożemy się zamienić :)

Jacie, ale zimno brrr. 3 stopnie..

Taka ładna dziś data, przydałoby się urodzić :p

fantaazjowa - no to u Ciebie raczej na bank bedzie cc. Ja nie wiem jaki wpływ na wzrok ma ciąża ale mnie się zaczął ostatnio obraz zamazywać jak oglądam tv, nigdy wcześniej tak nie miałam

Wiesz co powiem Ci tak -i od razu odpowiem na post Ewy.
Moja okulistka uważa,że wada nie jest aż taka duża i jeżeli będzie taka możliwość będę mogła rodzić sn. A mój ginekolog bardzo mi poleca cc,bo z moimi skłonnościami do utraty przytomności, tętna cc było by idealnym rozwiązaniem...A dlaczego tak szybko?Powiedziała,że ona sama nie wie :/

A teraz się przywitam :)
Witajcie kobitki.
Domi trzymam kciuki żeby się jak najszybciej akcja zaczęła ;)
M. znów się za dużo napił,bo " świętowali " 5 miesiąc mojej ciąży z kolegami i wrócił do domu kompletnie naje.bany teraz śpi i raczej nie prędko się obudzi, a jak się obudzi to zrobię mu taką awanturę,którą popamięta na długo :)

A teraz się przywitam :)
Witajcie kobitki.
Domi trzymam kciuki żeby się jak najszybciej akcja zaczęła ;)
M. znów się za dużo napił,bo " świętowali " 5 miesiąc mojej ciąży z kolegami i wrócił do domu kompletnie naje.bany teraz śpi i raczej nie prędko się obudzi, a jak się obudzi to zrobię mu taką awanturę,którą popamięta na długo :)

Tak jest, zjebka się należy, niech mu uszami wyjdzie!

walawenderki - to moja szyjka jest niezniszczalna, maltretuję ją i nic :( Napewno dotrwasz, życze Ci tego, będzie dobrze :tak:

O jeny spać mi się coś dzisiaj chce :baffled:

reklama
wcisnąć się wcisnę w swoje ale po 2-3 godzinach to sobie odetnę dopływ krwi i wrócę z sinymi stopami ;-(
może jutro gdzies się wybierzemy kupić o rozmiar , dwa wieksze buty na mnie albo może od taty pożyczę bo on ma męskie 41 i szerokie :-(

Do góry