reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

magda85-gdańsk
user-offline.png
-jeszcze nic nie wiem,może jutro?

reklama
Dzień dobry kobietki:) Wy jeszcze spokojnie śpicie a ja już na nogach ponieważ obudziło mnie parcie na pęcherz. Zastanawiam się czy to normalne że kilka razy wstaje w nocy do toalety? Przecież jestem dopiero w 12 tygodniu. Jak myślicie?

ewaw1- u mnie obaj chłopcy też byli położeni główkowo i nie rodziłam sn,choć chciałam. Mój gin wybił mi to z głowy a poza tym ciąża bliźniacza jest wskazaniem do cc. My kobietki w ciąży mnogiej mamy ten przywilej że mozemy wybrać sobie rodzaj porodu-przynajmniej u mnie tak jest:))

A ja już myślałam że to częste wstawanie to jakiś zły znak.

Ja niestety na poród sn raczej nie mam szans z tego względu że miałam operowane biodro. Nie była to poważna operacja ale mimo wszystko operacja. A tak bardzo chciałabym uniknąć cc.

Cześć..
o kurde ale noc... obudziłam na siku ...i nie mogłam zasnąć ale tak się strasznie czułam..brzuch bolał jak nie wiem,ale to przez stres...jakoś sobie ubzdurałam że jestem bezużyteczna,nic już nie mogę sama załatwić,że jak się chłopcy urodzą to 31 tygodni macierzyńskiego zleci jak nie wiem co..a potem bez pracy zostaje...o matko...aż mnie głowa rozbolała :-(

sylwina- chyba tak wszystko naraz się zebrało....na spacer bardzo chętnie ale niestety kręgosłup odmawia posłuszeństwa ...
czuję się jakbym miała 100 lat...

reklama
Agatka powodzenia powinnas juz zobaczyć co sie kryje między nogami .Czekamy na relacje!!

karola88 moze tak jest w Pl, ale nie w UK i Irl, tutaj nie ma prawa wyboru, szczególnie jesli dzieci jak byk ułozone do sn..no ale nie ja pierwsza i nie ostatnia ;-).

Palinka no mi tez po wczorajszej wizycie w szpitalu i siedzeniu godzine na krzesle kregosłup nawala..ja juz nawet przestaje sie zastanawiac jak sie czuje, a pytania jak sie czujesz doprowadzają mnie do szałwicy?!!

Do góry