reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Fantazjowa- ja uwielbiam zupkę pomidorkową :-) i jutro zrobię...a o nogach na razie nie myśl..ciesz się że póki co nie puchną :-)

Monia- mniam mniam ...dziś masz pyszny obiadek

Tossa- trzymam kciuki żebyś jednak nie musiała zostawać w szpitalu..

reklama
Ponawiam..

Dziewczywny nie jesteście zainteresowane ciuszkami po moich dwóch bąblach??Nie mam gdzie tego trzymać,zalezy mi na pozbyciu sie tego..np body po 3zł..przy większym zamówieniu gratisy dołożę:-) Zdjątka ciuszków w oddam kupie sprzedam

Ja po wizycie. Maluchy ważą 2,5 kg i 2,9 kg, ułożone są jak chcą, oboje poprzecznie :( szyjka zamknięta,nic się nie dzieje, ale do końca napewno nie wytrzymam. Chłopak jest spory, wymiarami większy od dziewczynki. Idę się chyba poseksić na dziko :p

Tossa, daj znać co tam z Tobą :)

Ja dziekuję za ciuszki, mam sporo.

Tossa do porodu jeszcze troche..moze sie zlituą nad Tobą i nie zostawią.

Ja po wizycie, no i tp na 38tc :-D, oczywiscie dziewczyny główkami w dól wiec tylko sn wchodzi w gre.Zacznam sie bac, a jeszcze dzis tak mnie brzuch okresowo boli :wściekła/y:.

Milenka ja juz wszystko mam, jeszcze czekam tylko zamówione na monitorki oddechu i jakies leki dla małych z pl,torby spakowane,wszystko ready steady...

Domi wymiękam poseksic na dziko :-D..no ale moze pomoze,uzywaj matka!!

Ostatnia edycja:
Tossa do porodu jeszcze troche..moze sie zlituą nad Tobą i nie zostawią.

Ja po wizycie, no i tp na 38tc :-D, oczywiscie dziewczyny główkami w dól wiec tylko sn wchodzi w gre.Zacznam sie bac, a jeszcze dzis tak mnie brzuch okresowo boli :wściekła/y:.

Milenka ja juz wszystko mam, jeszcze czekam tylko zamówione na monitorki oddechu i jakies leki dla małych z pl,torby spakowane,wszystko ready steady...

Domi wymiękam poseksic na dziko :-D..no ale moze pomoze,uzywaj matka!!

Ewus super!! nie boj sie SN, obiecuje Ci ze po wszystkim nie bedziesz zalowac...
przemeczysz sie pare godz ale za to po paru godz bedziesz smigac na wlasnych nogach...
poprosisz o epidiural i bolu nie bedzie! glowa do gory!!!!

Domi wagi super!! oby tak dalej!! idz sie seks ile wlezie, bo potem celibat przez 6 tyg...

hej dziewczynki:)
jestem, czytam jak jakis pasozyt, bo nie odpisuje:( obiecuje poprawe:)
jutro smigam oddac krew i mocz do badania.
trzymam kciuki, za dobre samopoczucie i przespana nocke:)

reklama
Do góry