reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hejka

Agatko kuruj się żeby to chorubsko szybko przeszło a ja mam pytanko w którym miesiącu lub tygodniu dowiedziałyście się o płci dzieci :-) Miłej niedzieli życze

A mnie od wczoraj zgaga zabija! Już mówię, jak nie urok to...:/.
Mleko piję litrami i jak zawsze pomagało tak teraz wcale nie daje rady. Ehhh
MoniaN. ja większość ubranek dostałam od znajomych a te co kupowałam to tak różnie, nie liczyłam ile mam większych, ile mniejszych, ale powiem Wam, że już sporo się tego uzbierało. Na szczęście prawie wszystko już wyprane i wyprasowane czeka na chłopców :).
Miki- mnie lekarz poinformował w granicach 18 tygodnia, że wg. niego są dziewczyny, ale w 25 tygodniu dowiedziałam się, że jednak będą chłopcy ;).

Hejka

Agatko kuruj się żeby to chorubsko szybko przeszło a ja mam pytanko w którym miesiącu lub tygodniu dowiedziałyście się o płci dzieci :-) Miłej niedzieli życze
15TC ale moj gin nie chcial powiedziec ze to na 100 proc chlopiec i dziewczynka....potwierdzilo sie ok 20tc
Ale z Frankiem tez wczesnie mi powiedzial i tez mial racje:tak:

no ja się prędko nie rozsypię...po 26 listopada dopiero mogę :-)
volka ja dostałam na receptę tabletki gasec - uratowały mi życie !

Hej kobitki :)
Przepraszam,że się wczoraj nie odezwałam,ale z samego rana moja mama przyjechała,więc pojechałam z M. do ginekologa a potem na zakupy i wróciliśmy dopiero o 14 :O
Ginekolog mówił,że moje wyniki mogłyby być ciut lepsze...no,ale nie jest źle,ale mam się aż tak nie denerwować.
Kacper już nie ma ciągle gorączki i ogólnie jest lepiej - Agatko dziękuję za radę i kuruj się mamuśka!
A jak moja mama odjeżdżała to teściowa przyjechała z prezentami :O
W ogóle zdziwiła mnie,bo była przez tyle lat dla mnie nie miła i wczoraj się dowiedziałam dlaczego ( a dowiedziałam się,bo brat M. rozchodzi się ze swoją żoną ) i ta jędza głupia gadała teściowej takie głupoty na mój temat a ze mną gadała normalnie, a ona we wszystko wierzyła i wczoraj mnie przeprosiła za wszystko i w ogóle dostałam od niej perfum COCO CHANEL i nigdy nie myślałam,że teściowa mnie przeprosi za coś...A M. jaki zadowolony,że jego pogodzona z jego matką :p
Teraz się muszę oszczędzać i nie denerwować.

Miki, ja sie płci dowiedziałam w 23 tc - chłopiec i dziewczynka, zobaczymy czy się sprawdzi :p

Kurujcie się dziewczynki.

Karola, teraz chyba ja i MamaMacka. O rany, rzeczywiście ten czas zapitala :)

reklama
O Karola, moje pachwiny i biodra są zmasakrowane, mam już mega ucisk, odchodzi mi czop śluzowy co jakiś czas po kawałku. Jutro mam wizytę to się dowiem co tam słychać. ech...

Do góry