reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

pogięło mnie, końcówka ciaży a ja mam większe zachcianki niz na początku…
mam nadzieję że dupa mi wytrzyma bo zjadłam odsmażane ziemniaczki z bigosikiem i popiłam zimnym mlekiem :-)

Oj,oj uważałabym.
Ja dzisiaj zapomniałam całkiem o jedzeniu dopiero M. mi przypomniał,że może bym coś zjadła,bo obiadu nie tknęłam...Ja na początku nie miałam dużych zachcianek, jadłam to co zwykle, no może trochę więcej słodyczy.

reklama
cześć dziewczynki :-)
Jest dopiero 9 a ja już obrobiona, mężuś z rana śniadanko nam zrobił ....hmmmm może i za obiad się weźmie ;-)
Powinnam wyskoczyć do miasta po jakieś mięcho bo zapasy w zamrażarce się skończyły ale tak mi się nie chce:no: Może coś w biedronce kupię coś na obiad, bo tam mam najbliżej.

Dziewczyny ja nie miałam i nie mam żadnych zachcianek, zawsze jadłam dziwne zestawy, np. śledzie popijałam mlekiem :-D A nie ....mam jedna zachciankę tylko teraz nie bardzo chce mi się jeździć do Łodzi czy Janek na Twistera do KFC, hihih. No właśnie w poniedziałek jak byliśmy z Olą u lekarza to oczywiście musiałam zaliczyć KFC....zjadłam swoje 3 przysmaki i myślałam że pęknę :-D Ale warto było :-)

Miłego dnia.

Dzień Dobry...oj dzieci coś mniej się ruszają...trochę mnie główka boli..

Domi
- mi drugi chłopak też zszedł już nisko i jak przebiera nóżkami to mam wrażanie że jak wsadzę sobie palec to złapię tę nogę :p

Tossa- ja jem teraz dużo więcej słodyczy...a tak to apetyt mam bardzo mały...

Monia- ja ostatnio miałam ochotę na mc wrapa :-) i tak mi się dobrze zrobiło jak zjadłam ...:-D

Wczoraj miałam wizytę teściów...mój mąż znowu prosił ich o pieniążki...i teść mówi do mnie tak : Paulinka jak będziesz chciała następnym razem ,,pożyczyć'' pieniądze to powiedz.....
uffff rozbiło mnie to ....

dziewczyny,mam mase ubranek do przedania za symboliczne ceny po moich chłopcach..więcej info na priv a zdjęcia w kupię sprzedam oddam:))Moje zapasy po mały się kończą wiec zachęcam:-)

PS-sorki że sie wtrące odnosnie zachcianek-ja na początku objadałam sie owocami zagranicznymi banany,pomarańcze kiwi itp,kubusie i bobovity dla dzieci szły litrami...pod koniec ciąży jabłka szły kilogramami a lody litrami:-) i oczywiście cheeseburgery z McDonaldsa mniammmmm....dodam że przez całą ciążę przytyłam 16kg...a obecnie jestem 18 kg na minusie także nie jest źle:) Pozdrawiam Was

Tossa wróciłaś już?
Ja się uwinęłam z zakupami, trwało to razem jazda samochodem 30 min. :-) Pierwszy raz kupiłam mięso w markecie, a tak to zawsze biorę u mamy mojej psiapsiółki w budce na rynku. Ehhh aż się przejełam tym mięsem ;-)
Moje dziecko zażyczyło sobie kluski śląskie do gulaszu więc muszę jej kilka zrobić a tak mi się nie chce, no nie lubię gotować, no chyba ze coś mnie napadnie :zawstydzona/y:
Jak wychodziłam za mąż to jedyne co umiałam zrobić to herbata, ugotować makaron i podgrzać sos do spaghetti ze słoika :-D
Co tu takie pustki dziś ???

Dziewczyny jak tam się trzyma kolejka na porodówkę???

Ostatnia edycja:
wróciłam i do wieczora będe leżeć i jutro też - ale warto było :p
kupiliśmy mężowi buciki na zimę i kosmetyki ( więc mam zaliczone jego urodziny, imieniny i gwiazdkę :-)
trochę pochodziliśmy tak po prostu :-)
ja uwielbiam kluski śląskie , kopytka itp...ale teraz już nie dam rady po prostu tego zrobić bo nie wystoję w kuchni...dziś zdobyłam magicznej jakiejś mocy że tyle czasu wytrzymałam na nogach...ba! ja nawet auto prowadziłam :-)

reklama
Dziewczyny,wiem ze to nie to miejsce na ten wpis...ale nie wiem gdzie to umieśćic..bo do sprzedaży malusieńkich ciuszków to chyba nie bardzo...Mam do sprzedania spodnie ciążowe jeansowe,materiałowe spodnie ciążowe z paseczkiem

spodnie.jpg
Wymiary jeansów:
szer. na wys. łączenia panela ze spodniami 48cm x2
szer. w biodrach 51x2
dł. nogawki zewn. bez panela 102
dł. wewnętrzna 80cm
szer. panela na górze max 60x2
stan(panel) 18cm
szer. na dole 23cm

Wymiary spodni materiałowych:
szer. na wys. łączenia panela ze spodniami 42cm x2
szer. w biodrach 47x2