reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dzień dobry brzuchatki.

Ale się wlecze ten czas, ech...
Wykorzystałam męża do zmiękczania szyjki, hehe, fajnie by było w przyszłym tyg.urodzić :baffled::baffled: bo potem moja lekarka idzie na urlop i będzie lipa :no::no::no:

Volka, może podziel sobie te witaminy na porcje i zarzywaj w jakimś odstępie,bo faktycznie mnóstwo tego jak na jeden raz.

reklama
volka
user-offline.png
-nigdy na raz nie bierze się tabletek.Zachowaj przynajmniej 30 minut odstępu.Ja biorę też dużo tabsów,jak policzyłam 12 przez cały dzień.

Agata ja całą noc nie spałam,bo czuwałam przy małym...poszłam spać na 2 godziny i już nie mogę.
Kąpałam go w nocy w letniej wodzie z dodatkiem sody teraz co trochę myję mu ręce...teraz ma 37,8 stopni ma lekarstwa, witaminy, kremy które przepisał mu lekarz,ale normalnie pierwszy raz przeżywam ospę dziecka :( Poszedł spać a niektórzy pomyślą,że ja jestem nadopiekuńcza,ale boję się o mojego synusia :( Zaraz mąż przyjedzie to ja pojadę poodbierać pieniądze i wrócę do syncia :) Mam takie pytanko czy coś jeszcze można zrobić przy ospie wolę się zapytać jakiś mam co miały już dziecko z ospą.

Hej dziewczyny i bardzo,bardzo dobrze,że wykorzystałaś mężusia :)
Ja bym chciała sn urodzić,ale są na to nikłe szanse...Nie myśl,że chcesz urodzić,bo nie urodzisz :p

Wiem, wiem dlatego dostałam już lekarstwo.
Dzięki AGATA :) Już wróciłam szybko,szybko u 3 osób w miejscowości oddalonej o 5 km byłam. Na pewno mu zrobię tylko teraz niech śpi...z tego wszystkiego nawet forum nie wyłączyłam jak mąż przyjechał :O

cześć Mamuśki :-)
Zaczynam nadrabiać zaległości...
Agata do tej ciepłej bułeczki z masełkiem czosnkowym proponuję; pokrój pomidorki w drobną kostkę i zalej to sosem vinegret lub podobnym i potem połóż to na ciepłą bułę z masełkiem....mniam
Miki ja poczułam pierwsze ruchy ok 14 tyg
Tossa a ta opuchlizna już ci zeszła?

Ja wczoraj wzięłam się za prasowanie ubranek dla chłopców, bo taka sterta się uzbierała po praniu i kuźwa nie wiem, bo to chyba za wcześnie na to zeby spojenie łonowe się rozchodziło ale strasznie mnie od wczoraj boli. Jak leżę to jest ok ale jak chłopcy się przekręcają i jeden uciska na dół brzucha i nie daj boże ja wtedy stoję, to czuję jakby mi kość łonowa pękała ....????
Jak do poniedziałku mi nie przejdzie to pojadę do gin.

Ostatnia edycja:
reklama
Monia N - nie to nie zawczesnie, moje zaczelo sie w 18 tygodniu :szok: i powiem Ci , e z dnia na dzien jest gorzej. Bylam na wizycie u fizio, ku..wa nie wiem co mi zrobila , ale od 2 dni nie moge sie ruszac. Bol jak cholera i do tego jakos dziwnie mam dretwienie w nogach, zwlaszcza w lewej

Do góry