reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Hej :)
Byłam u lekarza i mam popękane naczynka krwionośne i od tego te krwawienie z nosa i bóle głowy.
Dziewczyny miałyście racje, brzuszek wystrzelił a dziś również czułam ruchy :)
A odnoście teściowych...z moją była taka akcja,że zginął jej portfel z pieniędzmi, kartą kredytową...i pierwsze jej podejrzenie na kogo padło? Na mnie. Wmawiała mi,że to ja jej na pewno zabrałam,bo ja pieniędzy nie mam...tylko zapomniała,że jej syn ma firmę, ja pracuję a jakbyśmy nie mieli to bym od moich rodziców wzięła.
To w końcu nie wytrzymałam i wygarnęłam jej wszystko to przez ponad 11 miesięcy się do mnie nie odezwała słowem...przyjeżdżała do chłopaków a do mnie nic ani pocałuj mnie w dup.e ani spier.dalaj.
W końcu portfel się znalazł...był w jej własnym domu w piwnicy...kochana teściowa nie myślała potem było jej tak głupio,że tak się podlizywała,że to jest maskara :/ i tak kochaną " mamusię " nie zbytnio lubię :) :cool2:

Fantazjowa- no to witaj w klubie synowych ,,kochających'' swoje teściowe.....teraz brzuszek będzie tak falami wystrzelał :-) hihi a pierwsze ruchy są wspaniałe...te co ja czuję teraz należą do mniej przyjemnych...:-D
Agatko - czekamy na relację z usg :-)

No właśnie Agatko czekamy :wściekła/y: Moja teściowa to jest taki wredny babsztyl,że w ogóle szkoda mówić :baffled: A wiecie co najlepsze M. tak samo uważa,że jego matka odkąd wzięliśmy ślub stała się straszną krową no,ale nie okazuje tego tak jak ja ;D

Ostatnia edycja:
Agatka- pewnie kamień z serca Ci spadł. Duże te Twoje niunie jak na 17 tydzien, ale niech rosna ;-)
Tosa
- polędwiczka napewno dla Twojego pieska, więc przestań się głowić jak z niej zrobić 2 kotlety :-):-)

Paulinka, Fantazjowa - niestety wiekszość teściowych jest taka . Moja wcale nie lepsza od Waszych, tylko tyle dobrze, że daleko, więc mniej stresów.

Ja dziś przytachałam kolejna porcje zakupów, chyba odżył we mnie dawny nawyk robienia zakupów. Tylko tym razem ze zdwojona siła, bo dla dzieci. Nie mogę się oprzeć tym maciupkim ciuszką. Skręciłam leżaczki, bo też doszły . A jutro wizyta u polskiego gino.

Miłej nocy kobitki

reklama
Ależ się w....łam !!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Trochę słabo stoimy z kasą i dziś moja teściowa wpadła żeby ,,coś'' tam dać...no i dała mi 40 zł...dziewczyny ja nie wyrabiam... Mój mąż rozmawiał z nimi że potrzebujemy teraz kasy..kurde gdyby byli biedni chociaż...wrrrr....a oczywiście jeszcze dla młodej cała reklamówka słodyczy... warta na pewno więcej niż to 40 zł...:-:)-:)-:)-(
i oczywiście opowiadanie że u nas w mieście jest tylko jeden rodzaj chleba który ona lubi...i zamówiła a dziś i nie było i tak się wkurzyła ....

O j.....b......na!!!!! Plinka na pocieszenie napisze ze u nas tez teraz krucho bardzo
wiec nie jestes sama, a mleka i pieluch idze ze ho!
i na pocieszenie dodam, ze tez mam tesciowa do bani, wiec czesto wyobrazam sobie ze mam w posiadaniu bazuke:-D:-D:-D

Do góry