reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Hej,
u mnie kiepska noc..przed snem się bardzo źle czułam :-( niby nic mnie nie bolało ale samopoczucie po prostu jakbym umierała...w nocy budziłam się kilkanaście razy..tak że teraz spać mi się strasznie chce..dosyć już mam po prostu tego dosyć..a to dopiero początek...

reklama
Tossa- tak teraz myślę że u mnie to pewnie będzie kurka więcej niż 5 tygodni...:-(((( w sumie lepiej dla dzieci żeby jak najdłużej mieszkały w brzucholu ale ja mam serdecznie dosyć już tej ciąży i w ogoóle..najbardziej dosyć mam swędzenia...kurde i to nie brzuch mnie swędzi ale skóra..szyja,nos, dłonie...no masakra!!!

Youssta- bardzo się cieszę że z dziećmi wszystko w porządku...

hej!
Youstta super waga dzieciaczków. Ja też bym się wściekła jakby mi stażystka bez żadnego nadzoru usg robiła:no: Prywatnie wszystko kosztuje ale ja jestem pewna, że lekarz niczego nie pominie i w razie niebezpieczeństwa skieruje mnie do dobrego specjalisty, tak miałam w ciąży z Olą.

Palinka wiem jak ci ciężko ale pomyśl, ze już końcówka ciąży i niedługo przytulisz swoje maleństwa:tak:

Agatko a ty daj znać jak tam po wizycie, trzymam kciuki :-)

Ja miałam straszną noc. Wczoraj o 17 zaczęła mnie boleć "ósemka", która rośnie juz ze 2 lata i na początku ciąży dała znać o sobie ale nikt nie chciał mi jej usunąć, bo ponoć w ciąży nie wolno. W nocy wzięłam dwa apapy i dopiero przykładanie mrożonkami nad ranem trochę pomogło:wściekła/y: Wczoraj M wrócił po 14 godz. z pracy i musiał się małą zająć bo ja nie byłam w stanie jej kolacji zrobić. A dziś od rana dla odmiany łeb mi pęka :-(

Tossa- hihihi, ja miałam termin na 01 stycznia po ostatnim usg mam na 27 grudnia :-) ja bym chciała już 28 listopada być w szpitalu...:-D

Monia
- współczuję bólu zęba..mnie zaczynał trochę bolec w ciąży i tak się wku.....łam i powiedziałam ,,zębowi''' że jak nie przestanie boleć to sama go wyrwę i się uspokoił :-D

Do mnie jakoś nie dociera że mogę niedługo urodzić..normalnie jakby mnie ta ciąża nie dotyczyła :-D to chyba jakaś reakcja obronna organizmu bez kitu:-) nie spakowałam torby jeszcze i dziś mama do mnie wpada na pakowanie bo mówi że sama to się chyba nigdy nie spakujesz :-)

u mnie termin w sumie jest dość łatwy do obliczenia ...
ale doktorkowi już zapowiedziałam - 9 grudnia ewentualnie musimy się wyrobić do 16 grudnia i ani dnia dłużej :p

reklama
Do góry