reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Cześć Dziewczynki,
noc przespana...ale te sny...:-( dziś mi się śniło że rodziłam...
mój dzisiejszy brzuchol.. 20111029585.jpg

Zabieram się za obiadek dziś robię wołowinę po węgiersku pierwszy raz więc mam nadzieje że nie spieprz....
mam straszny humor,spać mi się chce jak nie wiem...

Agatko-cieszę się że po wizycie jesteś już dużo spokojniejsza:-)

Karola- właśnie mam tak samo jak Ty....ja ledwo żyję ciąża,strach przed porodem i tym co będzie potem a tu teściowa wyskakuje ze swoimi problemami że kurde chleba w sklepie jej nie zostawili...brrrr

reklama
Dziewczyny ja już nie mogę z tym bólem kręgosłupa i spojenia.. każdy krok to ból :(
Dobrze chociaż że na razie zgaga nie atakuje no i nie mam problemów ze spaniem

walawenderki - daj znać jak po wizycie. Z zakupami dla dzieci to już tak jest.. nie można się oprzeć :D

Agata777 - no widzisz.. super że wszystko ok, dzieciaki mają się dobrze :) Ja też późno poczułam ruchy dzieci, Ty pewnie w najbliższym czasie też poczujesz..

fantazjowa - gratuluję pierwszych ruchów :) Ale ta Twoja teściowa ma tupet.. :szok:

Palinka24 - ta Twoja teściowa jest niepoważna.. przecież za 40zł to niewiele można kupić... może następnym razem powiedz jej żeby coś kupiła np. paczkę pampersów to zobaczy ile to kosztuje i nie będzie się wygłupiała.

Tossa - mi lekarz też mówił żebym się na połowę grudnia z porodem "nastawiła", tak przed świętami. Ale jak mi to mówił to dzieci były ułożone główkowo - pośladkowo, a w czwartek już dwójka główkowo, więc wizja CC całkowicie się oddaliła..

MoniaN - ja straciłam praktycznie cały dzień na to usg, na dodatek mój mąż musiał wziąć urlop w pracy, bo nie mieliśmy z kim majki zostawić. Wszyscy byli b. mili ale miałam wrażenie że jestem nudnym "przypadkiem". Na wypis czekałam 3 godziny. Jak tam siedziałam to żałowałam że tego usg nie zrobiłam prywatnie, zapłaciłabym 250zł, ale mógłby mój mąż być przy usg, miałabym nagraną płytkę, wszystko wytłumaczone i przede wszystkim zajęłoby to godzinę, a nie 8...

Dziewczyny ja do torby mam zamiar spakować jeszcze chusteczki do higieny intymnej, takie a,la nawilżające i dla dzieci smoczki. I jeszcze MP3, z ulubioną muzyką, bo się fajnie można zrelaksować.

Słuchajcie.. a jakie leżaczki kupiłyście? Ja mam dwa po majce ale ona z nich korzysta jeszcze jak ogląda bajki, więc i tak muszę kupić..

Moja kochana teściowa mieszka tylko 100 km od nas :))
Niestety się często pojawia :)
Właśnie wróciłam od fryzjerki...ścięła mi włosy i zafarbowała na jaśniejszy blond i nawet mi się podoba :) Byłam też w restauracji i normalnie super przygotowują :)
Zaraz będę się przygotowywała i wymyję sie jeszcze raz,bo czuję,że na plecach mam pełno włosów,bo na 16 jest w kościele :) Jezu ja się tak cholernie boję czy rodzicom prezenty się spodobają.
Tym samym chciałabym życzyć miłego weekendu, owocnego i mam nadzieję,że wszystko będzie ok :)

reklama
witam :)
jestem w 9 tygodniu ciazy i termin mam prawdopodobnie na 5 czerwca 2012 :)
spodziewam sie blizniakow jednojajowych.:)
mieszkam w irlandii i tutaj tez bede rodzic.mam sporo pytan dotyczacych przebiegu takiej ciazy,takze bardzo chetnie Was podczytam. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do Watku :)
Pozdrawiam i 3 mam kciuki za szczesliwe rozwiazania :)

Do góry