reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Dziewczyny jesteście kochane :)))))
ZDDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM :-)
O rety, jaka ulga, dwa miesiące wkuwania nie poszły na marne. Teraz już końcowy egzamin na początku 2013r. :-D W komisji miałam 3 facetów ok. 60tki ale akurat wylosowałam zestaw pytań na który znałam odpowiedzi i ogólnie było b. sympatycznie bo i oni zadowoleni i ja :-) Na początku zażartowali że pojedyńczo się wchodzi, dwa razy mnie pytali czy nie żartuję z tymi bliźniakami :rofl2:

A teraz relacja z wizyty u lekarza:
szyjka 31 mm.. ilość wód płodowych ok. Serduszka pięknie biją. Ułożenie główkowe i pośladkowe. Natomiast dostałam skierowanie na ktg i dokładne usg do szpitala, na 1 dzień... juto o 8 mam dzwonić na którą godzinę mój prowadzący lekarz mnie zapisał i kiedy. Lekarz powiedział że w szpitalu mają dobry sprzęt to dokładnie zbada dzieci na usg i zrobi zapis czynności serca..

Aaa.. zapytał kiedy chcę rodzić, czy przed świętami? :-) może jednak będzie cc..

reklama
youstta - gratulacje!!!
szyjkę masz super !!! :-)
czemu już na ktg cię wysyłają???
pewnie w szpitalu zrobią ci usg genetyczne - to co się robi w okolicy 30tc...bo innego to nie znam :-)

youstta
user-online.png
-GRATULACJE Z EGZAMINU W SZKOLE:-)
GRATULACJE Z WIZYTY:-):-):-)SUPER:-):-):-)

dzisiaj nasz pies wpadł pod auto…mąż wyszedł z tym wariatem na spacer a ten jak pijany zając leciał i nie patrzył i nagle bum, pisk opon i zgiełk psa!!!na szczęście kobitce w aucie sie nic nie stało, auto też w porządku a ten nasz szczyl otrzepał sie i zaczął bezczelnie obszczekiwać auto!!!!

Cześć Dziewczynki

Youssta- cieszę się bardzo że z dziećmi wszystko w porządku i oczywiście gratuluje zdanego egzaminu yupiii :-D
Monia- u Laury kaszel minął, za to jest katar i drugą krostę jej na ustach wywaliło. Mam nadzieję że Oleńka nie ma zapalenia płuc,trzymam kciuki żeby wyzdrowiała :-) Ja mam teraz 3 listopada wizyty aż dwie :-) jedną u gin prowadzącej a drugą u gin co prosząco-błagalną o cesarkę i miejsce w szpitalu ..
Tossa- dobrze że pieskowi się nic nie stało,ale agent z niego mocny :-D jak się czujesz kochana?
Fantazjowa- super że wychodzisz ze szpitala :-D

u mnie tak jak w połowie ciąży.. wstaje na sik potem nie śpię..wyobrażając sobie najgorsze rzeczy :-)

Dziewczynki jeśli po porodzie idę na urlop macierzyński to muszę tylko dostarczyć do pracodawcy odpis aktu urodzenia? u mnie w firmie jest ostry bałagan z tego co się orientuje to księgowa strajkuje i nie mam się kogo zapytać :-)

Hej dziewczynki!

Yousta, gratulacje zdania egzaminu :happy: i super, że na wizycie wszystko ok.

Ja też wczoraj miałam wizytę. Od 2 dni mam bolące skurcze, myślałam,że coś się zaczęło ruszać, a tu niet, szyjka 47 mm, twarda sztuka :happy: DZieciaki ułożone główkowo, yupi! Mam sobie dalej spokojnie leżeć i nie spieszyć się, jak dzieciaki chcą to niech siedzą do terminu.

Miłego dnia!

Domi- wow super długa szyjka :-) tylko pogratulować...dokładnie niech siedzą maluszki jak najdłużej żeby rosły i nabierały masy :-) a jak Ty się czujesz.. ja dopiero 30 tydzień i tak mi ciężko a u Ciebie już 34 :-D

reklama
Do góry