reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

youstta
user-online.png
-będę trzymała kciuki za wizytę:-)Może mała ma trzydniówkę?
Ja u mamy dzisiaj miałam kaczkę i buraczki,obiadek super.

reklama
Witajcie :)
Dołączam się do przyszłych mam bliźniaków. O niespodziance dowiedziałam się w 9 tyg. (i od tego czasu było leżenie - cudowne krwiaki ehhh) - dziś jest prawie 15 tydz, a dzieciaki rosną jak najęte :)
Fajnie, że zostało utworzone takie forum - zawsze to raźniej przy takim podwójnym szczęściu :)
Czesc Karola,
ja tez miałam krwiaka, a teraz mam dwa boskie i takieeeeeeeee słodkie baki:-)
Witam Cie i zycze duzo zdrówka
Skąd z Wawy jestes? i gdzie masz lek.prowadzącego i gdzie chcesz rodzic:-D:-D:-D
Sporo :))))))pytan.
Sciskam

KKarola witam nową mamusie. Gratuluje podwójnego szczęścia i na pocieszenie powiem ci, że większość z nas miała krwiaki i różne tam inne historie. Ja po pierwszym usg w 6 tc dowiedziała się, że jestem w ciąży ale oprócz dziecka jest jeszcze krwiak, który zapewne się wchłonie. Nie wchłonął się a nawet zaczęło mu bić serduszko i teraz ma na imię Szymuś albo Aduś (bo na 100% nie wiem, który był pierwszy). Nie stresuj się tylko odpoczywaj a wszystko będzie dobrze.

Cześć...

ja mam chyba depresję przedporodową :-( jakoś mi strasznie smutno i płakać mi się chce.. w sobotę nie mogłam zasnąć tak strasznie się czułam było mi nie dobrze jakoś tak mnie ciągnęło wszystko...
dziś już lepiej się czuję ale mam powoli dosyć..

Cześć...

ja mam chyba depresję przedporodową :-( jakoś mi strasznie smutno i płakać mi się chce.. w sobotę nie mogłam zasnąć tak strasznie się czułam było mi nie dobrze jakoś tak mnie ciągnęło wszystko...

Pamietasz kochanie, ja miałam tak samo, je zzzzzzzu!!! jak ja dobrze Cie rozumiem i zerknełam na Twój suwaczek-lepiej nie bedzie:no:ale n:no:groda jest wieeeeeeeeelka!!!!!!
Bez kitu ja juz pod koniec myslałam ze umre, chyba wszystkie pamietacie jak sstękałam, powiem tak' ciązy zdecydowanie mówie juz n:no:ie!!!!!
dziś już lepiej się czuję ale mam powoli dosyć..
ahhh

reklama
Karola- właśnie dziś weszłam na fejsa i widziałam Twoje Skarbki :-) i to jest budujące że jednak ta ciąża kiedyś się skończy a po drugie nagroda jest wspaniała..ale kurde tak mi jest chol....nie źle...

Do góry