reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Witajcie matki polki :)

Youstta - gratulacje slonce, jeden stres z glowy.

Domi - z Ciebie to szcześciara, u nas zerrrrrrrrrooo z tych przyjemnosci :(

Agatko - brzuszek boski, niech rosnie.

Ja dzis bylam na USG .Boze , ale poczulam ulge ,ze wszystko w porzadku. Ostatnio popadalam w paranoje, ze czuje ruchy tylko jednego malucha. no i .....
Potwierdzili nam plec :):):) Bedzieli mieli parke:-):-):-). Teraz toczymy wojne z M o imiona :-D:-D:-D

reklama
walawenderki
user-online.png
Super ,że wszystko dobrze.Fajnie ,że parka-GRATULUJE

yogustta gratki wielkie!!!Teraz odzyjesz, bo pewnie ciążyło Ci to nad głowa..

walawanderki ojaaaa parka super..czego chcec wiecej!!!Daj znac jaki imiona wybraliscie :-).

domi ty figlaro!!ja tez zapomniałam co to seks,jeszcze troszke i bedziesz miała maluchy przy sobie!

agata no rosnie,rosnie a niedługo wystrzeli ze hoho :tak:

30tc.jpg
A to mój brzucho z 30tc :)

Ostatnia edycja:
Witajcie matki polki :)

Youstta - gratulacje slonce, jeden stres z glowy.

Domi - z Ciebie to szcześciara, u nas zerrrrrrrrrooo z tych przyjemnosci :(

Agatko - brzuszek boski, niech rosnie.

Ja dzis bylam na USG .Boze , ale poczulam ulge ,ze wszystko w porzadku. Ostatnio popadalam w paranoje, ze czuje ruchy tylko jednego malucha. no i .....
Potwierdzili nam plec :):):) Bedzieli mieli parke:-):-):-). Teraz toczymy wojne z M o imiona :-D:-D:-D

No matka,gratulacje kochana.

reklama
fantazjowa - super że Ciebie już wypuszczają, nie ma to jak w domu :-)

Tossa - ja nawet nie wiem dlaczego to ktg :confused: lekarz powiedział że mnie kieruje do kliniki do "Działu szybkiej diagnostyki płodu". U mnie chłopiec był sporo większy i chce posprawdzać wszystko na dobrym sprzęcie. A tym bólem kręgosłupa to nawet ni mów.. ja mam to samo.

Palinka24 - u mnie trzeba było też pisać wniosek do macierzyńskiego

Domi - z taką szyjką to Ty do 40tc jeszcze wytrzymasz ;) To pocieszające że w 35tc można się lepiej czuć niż w 29 :-)

MoniaN - to dobrze że przynajmniej wytrzymalaś w trakcie badania.. zdrówka dla córki..

Agata777 -
brzuszek całkiem duży, a Ty to chyba chudzinka jesteś?

walawenderki -
gratuluję parki !! my też jeszcze nie mamy wybranych imion.. ciągle mi się wydaje że jeszcze czas..

ewaw -
kolejna chudzina ;) brzuszek zgrabniutki, mój jakoś tak nisko ostatnio się zrobił..
Ja dzwoniłam dzisiaj do lekarza, idę do tej kliniki w czwartek, jest jakiś dział szybkiej diagnostyki płodu, taki szpital jednego dnia. Przeczytałam skierowanie a tam że "dysproporcja we wzrostach płodu". Mam nadzieję że tylko wpisał tak żeby mi zrobić na dobrym sprzęcie usg.. ja nie popatrzyłam na wizycie na skierowanie a on sm mi też nic nie mówił, tylko to, że u mnie ktg i usg będzie u mnie trwało ponad 2 godz i tam mi zrobi. Na razie się nie nakręcam.. zobaczę po tym czwartku co i jak..

Do góry