reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Dziewczynki jeśli po porodzie idę na urlop macierzyński to muszę tylko dostarczyć do pracodawcy odpis aktu urodzenia? u mnie w firmie jest ostry bałagan z tego co się orientuje to księgowa strajkuje i nie mam się kogo zapytać :-)

Paulinka z tego co się orientuję i u mnie też tak jest to oprócz aktów urodzenia dzieci (do wglądu) potrzeba złożyć podanie o udzielenie urlopu macierzyńskiego.

Dziewczyny trzymam za Was kciuki, niektóre z Was już niedługo kończą etap 3w1:)
Witam również nową mamusię na forum.
Powodzenia!!!

siedzieć mi nie daje bo napitalają plecy po całości , krzyż i w ogóle...leżeć też nie bo boli calutki lewy bok i kości jak diabli...ja nie wiem już jak się ułożyć, usiąść itp ...
ręce i palce u rąk mam tak okropnie spuchnięte i drętwe że teraz to bym pieluch nie obszyła...stopy też wyglądają jak u Fiony ze Shreka...

Agatko- hihi,ile ja bym dała za to żeby sobie taką przyjemność zrobić :-) moja przyjemności ograniczają się do jedzenia :-) hehe i czasem jakiś maseczek na twarz...:-)

Renia- dziękuje Ci bardzo za odpowiedz :-)

Tossa- no to u mnie to samo, dziś nawet paluszki troszkę mi puchną :-) ja w sobotę miałam moment kulminacyjny taki ból że ani siedzieć ani leżeć...załamałam się totalnie...i jeszcze dzieci kręciły się tak jakby chciały wyjść przez pępek :D

Palinka, ja to się włąśnie czuję dobrze, bo oprócz dyskomfortu dużego brzucha, nic mnie nie boli, no może pachwiny. Ale w 30 tyg. czułam się gorzej niż teraz,moze teraz sie wszystko tam równo ułożyło i dlatego jest lepiej :)

Agata, a pewnie, zaszalej póki masz siłę. Ja to ani ciacha, ani ubrania,ech... chociaż ten seks został, choć nie jest łatwo :-):-):-) Ciesze się,że nie muszę w szpitalu leżeć :)

Buziaczki :*

Hej!!!
Ja już po badaniach i ledwo wytrzymałam 2 godz. do pobrania po glukozie...potem wszystko zwróciłam :-p
Olunia nadal ma koncert w oskrzelach i w czwartek kolejna wizyta u pediatry (do czwartku ma antybiotyk więc moze jeszcze przejdzie) :-(

Palinka​ ja dawałam akt urodzenia (chyba ksero) i szefowa przywiozła mi jakiś druk do wypełnienia ale nie pamiętam już co to było.

Palinka, ja to się włąśnie czuję dobrze, bo oprócz dyskomfortu dużego brzucha, nic mnie nie boli, no może pachwiny. Ale w 30 tyg. czułam się gorzej niż teraz,moze teraz sie wszystko tam równo ułożyło i dlatego jest lepiej :)

Agata, a pewnie, zaszalej póki masz siłę. Ja to ani ciacha, ani ubrania,ech... chociaż ten seks został, choć nie jest łatwo :-):-):-) Ciesze się,że nie muszę w szpitalu leżeć :)

Buziaczki :*

Domi to Ty farciara jesteś nic cię nie boli, jesteś na finiszu i jeszcze ten seks bez ograniczeń ;-)

Domi- Kochana to ja już wiem czemu Ty się tak dobrze czujesz :p hihihi a tak poważnie to faktycznie dużo zależy od ułożenie się dzieci..moje czasem tak się ułożą że za nic nie idzie nic zrobić wstać ,usiąść ruszyć się...a czasem jest mi tak lekko i tak miło że zapominam że w ciąży jestem choć kręgosłup ciągnie i ciągnie.. Ale Ci zazdroszczę z tym seksem :-D

Agatko- ooo, super z tą kurteczką to i humor pewnie odrazu duużo lepszy!! ja zero seksu od 9 tygodnia .....i pewnie dlatego taki mam humor :-D

Monia-najważniejsze że masz badanie za sobą :-D

reklama
img2029z.jpgWstawiam fotkę dzisiejszego brzuszka,kurde coraz większy.

Do góry