reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

Fantazjowa - Strasznie mi przykro. Co za idiota. :no::no:Kochana a jak dzieci ????

Youstta szoruj do łożka, wypij profilaktycznie mleko z czosnkiem i miodem. Ach te plecy, ja już nie mogę się doczekać wizyty u mojego gino. Mam nadzieje, że zaleci mi pas ciążowy, bo niedługo będę ryła głową o podłogę.

Ostatnia edycja:
reklama
Fantazjowa- trzymaj się Kochana, życzę szybkiego powrotu do zdrówka!

youstta- mnie zanim złapały codzienne bóle kręgosłupa na różnych jego częściach to właśnie miałam takie początkowe bóle;-) trwające np.dzień, dwa potem przerwa dosyć długa...i teraz od kilku dni masakra...
póki co ciesze się że nie mam zgagi... próbowała mnie dopaść ale narazie tego objawu u mnie brak...
za to kłucie i takie dziwne małe bóle brzuszka i ogromne kręgosłupa,kości miednicy,udowych i strzelanie kości przy próbie wstania z łóżka to norma:-)

ja mam teraz wizytę 3 listopada i byle by do niej wytrwać :-) może jutro dokończę pakowanie torby :-D

Dużo by tutaj mówić...jechałam główną drogą i miałam zielone światło a jakiś wariat wyskoczył zza skrzyżowania i wjechał we mnie a uderzenie było tak mocne,że straciłam przytomność i tyle pamiętam...trafiłam głową w kierownice i ją złamałam i mam szwy na brodzie i jestem cała poobijana , poza tym z tego co mówił lekarz w szpitalu bardzo krwawiłam a domyślić się,że jestem w ciąży nie było trudno,bo miałam zdjęcie z USG na wierzchu w samochodzie, poza tym mam już widoczny brzuszek...poza tym samochód jest do kasacji,bo nie nadaję się już do jeżdżenia...Ogólnie jestem podłączona do mnóstwa no kurcze zapomniałam jak to sie nazywa, mam podawaną kroplówkę i najszybciej stąd wyjdę w przyszłym tygodniu...o ile wyjde...
o zesz ku..........wa, ale jazda,strasznie mi przykro, trzymam kciuki

Daj Panie Boże żeby już grudzień nastał...

AMEN!!!!:-D

fantazjowa
no to witaj w klubie pechowców echhh..trzymaj sie kochana dobrze ze z maluchami wszystko ok, ale ten stres na pewno ani im ani Tobie nie służy..

palinka no to u mnie odwrotnie nie ma bóli kregosłupa ale zgaga w kazdej pozycji..z nowo nabytych dolegliwosci doszło drętwienie ud :baffled:.

fantazjowa - o rety, współczuję, ale przynajmnij dobrze że Ty cała (prawie) i dzieci. Pewnie potrzymają Ciebie jakiś czas.. a i Ty będziesz bezpieczna. Niestety idioci jeźdzą drogami... Moja koleżanka w 6 msc miała też dość poważną kolizję, ale poleżała trochę w szpitalu i wszystko było ok.. A kto został z synkiem w domu?
Dobrze powiedziane...prawie cała. Z tego co przed chwilą rozmawiałam z lekarzem do środy na pewno tutaj zostaje...Moja mama przyjechała i jest z nim u mnie w domu. Mój mąż chciał zostać z nim,ale on nie ma do tego głowy,bo tutaj do mnie do szpitala przyjedzie a to pojedzie do swojego biura...Dokładnie idioci od ch.ja jeżdżą po naszych drogach :/

Fantazjowa - Strasznie mi przykro. Co za idiota. :no::no:Kochana a jak dzieci ????

Dzieciaczki dobrze,ale kontrolują mnie cały czas i co trochę to lekarz do mnie zajrzy, to pielęgniarki to rodzina :p
Palinka24- będę się trzymała!:) I wy trzymajcie kciuki za nas :))

A co do pechowców od kilku dni jak najbardziej do nich należę :)

Dużo by tutaj mówić...jechałam główną drogą i miałam zielone światło a jakiś wariat wyskoczył zza skrzyżowania i wjechał we mnie a uderzenie było tak mocne,że straciłam przytomność i tyle pamiętam...trafiłam głową w kierownice i ją złamałam i mam szwy na brodzie i jestem cała poobijana , poza tym z tego co mówił lekarz w szpitalu bardzo krwawiłam a domyślić się,że jestem w ciąży nie było trudno,bo miałam zdjęcie z USG na wierzchu w samochodzie, poza tym mam już widoczny brzuszek...poza tym samochód jest do kasacji,bo nie nadaję się już do jeżdżenia...Ogólnie jestem podłączona do mnóstwa no kurcze zapomniałam jak to sie nazywa, mam podawaną kroplówkę i najszybciej stąd wyjdę w przyszłym tygodniu...o ile wyjde...

Trzymamy kciuki, wszystko będzie ok:) zdrówka

a u mie kochane spokojnie i bardzo rodzinnie, baki raczej spia, Fran sie bawi, maz robi obiad....fajnie:happy:
i nie mam ZGAGI

Karola jednym słowem żyć nie umierać:) warto było tyle przejść dla tych cudownych chwil:p

Ostatnia edycja:
reklama
Fantazjowa to straszne co Cię spotkało, współczuję i trzymam kciuki za was. Przez moją wioskę jeździ dużo samochodów z piachem na budowe autostrady i ze 2 miesiące temu, gdyby nie deszcz i śliska droga taki gigant zmiótłby mnie z Olą i nic by po nas nie zostało. Dzięki tej pogodzie przy hamowaniu wpadłam w poślizg obróciło nas 2 razy na drodze i ściągnęło na pobocze. Deszcz uratował nam życie.

Karola szczęściaro, ty już bez zgagi ale zazdroszczę:-p Maluszki śpią, Franio grzecznie się bawi, a M pichci obiadki.....tego wszystkiego też zazdroszczę (chociaż i tak nie powinnam narzekać na Olę i M) ;-)

Ja znowu czuję się wyrzuta i wypluta, zgaga wypala cały przewód pokarmowy, rwa znowu mnie dopadła, desz pada, M pomalował połowę salonu i pojechał do pracy na noc :no:
Chłopaki dają czadu na zmianę aż mnie skóra na brzuchu boli.

OOOOO dziewczyny wczoraj wieczorem znalazłam aukcję BCM z wózkiem takim jak ma chyba Milena. Wklejam link może któraś z was będzie chciała licytować BRITAX DLA 2 DZIECI ROK PO ROKU, NOWY (1870420367) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry