reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
czeeść :-)

wstałam o dziwno..żadnego bólu kręgosłupa... żadnego kłucia..i jakoś tak lekko..korzystając z okazji zamierzam dziś robić rybkę po grecku :-)

youssta- ja + 18 kg i 110 w obwodzie :-D rosnę i rosnę ... i nawet nie chce myśleć co będzie w 32 a co dopiero 33 tygodniu :-)

Monia- a za mną chodzi mc wrap chrupiący kurczak... i jakoś brak okazji do zjedzenia :-)

Agatko- u mnie na początku w ogóle nie rósł.. potem nastąpiło wybrzuszenie o ładne kilka cm.. potem znowu spokój..i ostatnio jak miałam 105 to rano budzę się i coś mi się koszulka ściąga... i mierze a tu już 110....:szok:

Hej. Normalnie spać mi się chcę,ale synuś rano od męża z tel. zadzwonił i pytał się czy może do mnie dziś przyjść i że ma dla mnie niespodziane :)) Rano było mierzenie tętna itd. dość.
Idę na razie spać.

fantazjowa - a kiedy Ci powiedzą kiedy wychodzisz?

karola79 - a jak u Ciebie z karmienieniem? butla?

Palinka - patrzę na suwak i Ty już 30tc!!!

Dzisiaj rano mój mąż mi powiedział że jestem ogromna.. Ja na to że brzuch tzn? nie że cała... A po chwili zapytał gdzie Ty masz kolana :-D:-D:-D

Hej :) Już wstałam i czekam na synulka z mężem i babcią :D
Powiedzą mi dopiero w poniedziałek :/
Ależ ten Twój mąż miły nie ma co :szok: Mój to w ciąży z Kacprem powiedział mi,że jestem gruba,bo się dopytywałam to był szczery i powiedział " Jesteś gruba jak wieloryb " tylko,że potem mnie przeprosił,bo powiedział,że go już zirytowałam...

youssta- ja nawet nie zauważyłam ...wow już 30 tydzień :-) teraz to chyba wszystko co najgorsze przede mną ...
Mój M zawsze mówił do mnie rybko...a teraz mówi orko :-) ale sama zaczęłam się tytułować vel orka i tak już zostało :-)

reklama
Do góry