reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Siedzę od godziny w necie i szukam wózka dla chłopców oczywiście nic nie znalazłam:wściekła/y:
Musi mieć pompowane koła, osobne budki/daszki, normalne gondole i spacerówki (nie kubełkowe) no i najlepiej jeden obok drugiego :confused:

To jakbys o moim dorjanie pisała... jakby co mam do sprzedania, jak nowy :) no moze cena duzo mniejsza niz nowy

Dziewczynki...i co ja mam zrobić z tym kręgosłupem... dziś ból aż na miednice zszedł a jak poleżałam wczoraj troszkę to miałam problem z wstaniem tak mnie kości bolały...

w ogóle to śniło mi się że urodziłam jedno dziecko w domu..a drugie stwierdziło że muszę jeszcze 3 dni poczekać...powalony sen...

Tossa- wiesz co załamuję się powoli....to dopiero 30 tydzień..a wczoraj jak weszłam do wanny to wyjść nie mogłam..myślałam że jestem silną osobą i wiele zależy od nastawienia a tu dupa...

palinka mam dokladnie to samo!! do tego niby skierowanie do szpitala juz jest ale cos nam sie wszystkim w domu wydaje ze do srody moge nie wytrzymac... skurcze sie pojawiaja coraz czescie, mlode uciskaja na przepone czy pluca i nie moge oddychac...a do tego megaaaa wszystko boli :(( spac to nie pamietam kiedy spalam :(( ja juz chce byc po!!!

reklama
Do góry