reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Agatko a jak po tym Twoim podszyciu??? Nie plamisz już? Teraz chyba częściej będziesz miała wizyty u gin, co ci lekarz mówił?

Cordoba u Ciebie to już finish i dzieciaczki na pewno super wagę mają. Ale wyobrażam sobie, że stres jest....już niedługo. Trzymam kciuki :-)

Ja przegiełam z porządkowaniem ogrodu i już drugi dzień jak troche pochodzę to chłopcy bardzo cisną główkami w dół:baffled: Mam nadzieję, ze wszystko jest ok, nic mnie nie boli tylko to takie dziwne uczucie, 27 października mam kolejne USG więc zobaczymy czy nic się nie zmieniło.

Ostatnia edycja:
Ewuś oczywiście że mnie to pociesza... :-) ja mam podobnie z tym cofaniem..ciągle jestem pełna..i jak coś zjem to mi strasznie ciężkoooo....ale od 15 minut kręgosłup mnie mnie boli ..nawet dałam radę zrobić się na bóstwo i czekam na teścia to mnie podwiezie do przedszkola po Laurę..

hihi, nie mogę się powstrzymać chyba zmierzę brzuchala ;-)

Monia mi jeden zszedł główka mocno w dół ...choć powiem Ci że teraz jakieś rewolucje mam w brzuchu więc nie wiem czy znowu się nie przekręcają!! bo brzuch wydęty jak nie wiem i faluje i faluje....ja jadę teraz 3 listopada na wizytę...

Witaj Agatko, :-):-) miło słyszeć , że wszytsko się ustabiizowało.
Teraz będzie już z górki ;-)

U nas strasznie paskudny dzień: deszcz , zimno, brrrrrrrr. Ja od samego rana latam jak nakręcona. Wysłałam pisemko do firmy (niech się dzieje co chce) porobiłam zakupy : kurtaka dla mnie, bo juz w nic się nie mieszczę i ciuchy dla bejbusiów - trochę tego wyszło:-) w między czasie badanie krwi , a teraz obiadek . Czuje , że padnę jak się położę.

Dziewczyny u nas też walki są prowadzone. Ostatnio testujemy słuch naszych dzieci : puszczamy im kołysanki co wieczór. Za pierwszym razem nic się nie działo, ale za drugim pojawiły się dwa wybrzuszenia na moim brzuchu. Jakby nasłuchiwali. :-D:-D:-D

Siedzę od godziny w necie i szukam wózka dla chłopców oczywiście nic nie znalazłam:wściekła/y:
Musi mieć pompowane koła, osobne budki/daszki, normalne gondole i spacerówki (nie kubełkowe) no i najlepiej jeden obok drugiego :confused:

siedzę od godziny w necie i szukam wózka dla chłopców oczywiście nic nie znalazłam:wściekła/y:
Musi mieć pompowane koła, osobne budki/daszki, normalne gondole i spacerówki (nie kubełkowe) no i najlepiej jeden obok drugiego :confused:

firstwheels_carry_cot_pram.jpg

firstwheels double

reklama
Do góry