reklama
AGATA777
Fanka BB :)
magicworld
mało kompa nie oplułam
magicworld
Zaangażowana w BB
Zapamiętam Dzięki bardzo. hehe
Dobra ja idę wziąć długą,relaksującą kąpiel a potem oglądać będę oglądać hotel 52 i szpilki na giewoncie,które mnie do łez rozbawiają dzięki Lucynie i przygotować ciuchy na jutro,bo ja to śpioch jestem i rano mi się nie będzie chciało
Dobra ja idę wziąć długą,relaksującą kąpiel a potem oglądać będę oglądać hotel 52 i szpilki na giewoncie,które mnie do łez rozbawiają dzięki Lucynie i przygotować ciuchy na jutro,bo ja to śpioch jestem i rano mi się nie będzie chciało
magicworld
Zaangażowana w BB
A jakie przesłała?
Ja dziś już 3 razy oplułam,więc się nie krępuj hehehe. już się boje o mojego
Ja dziś już 3 razy oplułam,więc się nie krępuj hehehe. już się boje o mojego
walawenderki
Agata777 - to się teraz dobiłam, bo właśnie zaskoczyłam, zrobie zdjęcie jutro to wkleje. Ale mam wrażenia, że mam mniejszy. Może to zależy ułożenia dzieci, choć przecież one zmeniają pozycie już sama nie wiem. Ja przed ciążą byłam bardzo chuda, bo stres mne dobił. Ważyłam jakieś 47-48 kg. Pierwsze 12 tygodni wymiotowałam bardzo, więc nie mogłam zbytnio nadrobić. Teraz waże jakieś 52 kg
Hej dziewczyny , jestem tu nowa i zdeka zagubiona.... jestem w 8 tygodniu ciąży bliźniaczej i chciałabym dołączyć do Was. może na początek skorzystam z Waszych doświadczeń i podpowiecie mi jak wybrać dobrego lekarza prowadzącego. jestem z okolic Warszawy, może macie jakieś propozycje. z góry dziękuje
walawenderki
Palinka - nie karz dziecka takim imionem
reklama
Podziel się: