reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

u mnie już się robi gorąco :-) bo wszyscy zaskoczeni że nie ma imion jeszcze i dziś koleżanka mi smska puściła....z propozycją imion... mój boże...myślałam że zemdleje ;-D

reklama
magicworld
user-online.png
:-D:-D:-D:-D:-D mało kompa nie oplułam

Zapamiętam :) Dzięki bardzo. hehe ;)
Dobra ja idę wziąć długą,relaksującą kąpiel a potem oglądać będę oglądać hotel 52 i szpilki na giewoncie,które mnie do łez rozbawiają dzięki Lucynie i przygotować ciuchy na jutro,bo ja to śpioch jestem i rano mi się nie będzie chciało :p

tak dziewczynki to córeczki tatusiów...choć mój Mąż wariacji dostaje że będzie miał dwóch synów...tak się cieszy....o boże oby tylko pępkowego nie opijał dwa razy:-)))))))))))))))))))

Agata777 - to się teraz dobiłam, bo właśnie zaskoczyłam, zrobie zdjęcie jutro to wkleje. Ale mam wrażenia, że mam mniejszy. Może to zależy ułożenia dzieci, choć przecież one zmeniają pozycie już sama nie wiem. Ja przed ciążą byłam bardzo chuda, bo stres mne dobił. Ważyłam jakieś 47-48 kg. Pierwsze 12 tygodni wymiotowałam bardzo, więc nie mogłam zbytnio nadrobić. Teraz waże jakieś 52 kg

Hej dziewczyny :), jestem tu nowa i zdeka zagubiona.... jestem w 8 tygodniu ciąży bliźniaczej i chciałabym dołączyć do Was:). może na początek skorzystam z Waszych doświadczeń i podpowiecie mi jak wybrać dobrego lekarza prowadzącego. jestem z okolic Warszawy, może macie jakieś propozycje. z góry dziękuje :)

reklama
Do góry