reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża bliźniacza

skurcze pojawiaja sie i znikaja, wzielam nospe forte, mam ok 2-3 na godz, lekarka mowila ze do 5 na godz to normalne na tym etapie ciazy, jak mi nie przejdzie do podjade do szpitala na ktg
Ja tez tak mam, nie martw sie. Czasami w nocy musze nawet 2 no spy brac, mój gin powiedział ze na luzie moge brac do 6 na dobe. Wiesz ja juz tych skurczy nawey nie licze ale rzeczywiscie sa denerwujace. Za kazdym razem mam paranoje ze szyjka sie skraca:eek:a na wizycie okazuje sie ze gra gitarrrrra.

reklama
no nareszcie karola się odezwałaś :-)
ja wzięłam się trochę za prasowanie a potem mama mi pokazała jak obrzucić te pieluchy tetrowe, ona zrobiła jedną na szydełku różowym kordonkiem a ja igłą śmigałam :-)

karola79
user-online.png
jeju ale frajdę ma Franek.Super:-DSama bym się pobawiła w takim domku.Dziewczynki ja biorę no-spę 3x80mg,czasem 4 razy.

Zdradzę Wam,że mój małżonek postanowił,że jeśli urodzi się dziewczynka będzie miała na imię-Marcelina.

A Tobie się to imię podoba Agato ? ;)
Ja mam z Marceliną same złe skojarzenia :p
Mój mężuś wrócił z pracy na chwilę i znów pojechał tym razem do drugiej pracy...pożądany informatyk :p w tym miesiącu tylko tak będzie,bo na następny będzie częściej w domu bywał...i uznał,że jak będą córki to on jedno imię wybiera a drugie ja :p i już się boję o jego wybór :p

reklama
u nas jeszcze imiona nie wybrane :-)
jakoś się nie możemy zdecydować :-)
dziewczyny jak odczuwacie skurcze?? ja mam czasem uczucie takiego kłucia...ale pojawiającego się w równych odstępach czasu..raz tylko było to bolesne i nie mogłam spać teraz są takie delikatniejsze te kłucia...

Do góry